Companii Stiri

Mii de locuri de muncă din toate domeniile îi așteaptă pe clujeni

24 oct. 2017 2 min

Mii de locuri de muncă din toate domeniile îi așteaptă pe clujeni

Reading Time: 2 minute

Târgul de Cariere Cluj – Global își deschide porțile marți și miercuri, 24-25 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde peste 80 de companii și organizații oferă oportunități de carieră celor care vor să facă următorul pas în viața lor profesională. Companiile organiza mini-interviuri, Speed Challenge, workshop-uri și concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidați.

La această ediție vor fi prezente companii din toate domeniile de activitate, de la Inginerie la IT, Retail, Call Center, Financiar, până la Automitive sau Industria Farmaceutică, Transport, Energie sau HoReCa.

Bosch România angajează ingineri și working stundent în domeniul tehnic. Genpact are o sută de posturi libere în Cluj, iar Steelcase are dschise 30 de poziții (vorbitori de limba franceză sau germană, în domenii ca IT, inginerie, design, financiar, administrativ, HR, marketing, sales). Welocalize angajează IT Support Engineers, Project manageri și Talent Finding Admin. De asemenea, Jac Travel caută viitori colegi pentru Call-Center, IT, Financiar, HR, Content sau Servicii Clienți.

Activități:

Pentru prima dată la Târgul de Cariere, candidații vor putea să-și facă gratuit o poză de CV.

O altă zonă dedicată activităților va fi cea de Virtual Reality (VR) și de Gaming, unde cei prezenți vor putea explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație sau vor putea încerca renumitele jocuri arcade.    

În cadrul evenimentului, compania Star Transmission organizează Speed Automotive Challenge: asamblarea unei cutii de viteze de ultimă generație în doar zece minute.

Miercuri, 25 octombrie, de la ora 14.00, compania Bosch organizează workshop-ul “Latest Trends in Surface Mounting Technology”, dedicat studenților sau absolvenților de Inginerie și Electronică.

În cadrul TdC, vizitatorii se pot adresa specialiștilor în recrutare și psiholologilor de la Standul de Demisii. Candidații pot cere sfaturi despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: