Lifestyle Stiri

Inscrieri la triatlonul Fara Asfalt, pana la data de 20 mai

6 mai 2015 2 min

Inscrieri la triatlonul Fara Asfalt, pana la data de 20 mai

Reading Time: 2 minute

Cea de-a sasea editie a triatlonului Fara Asfalt deschide sezonul competitional din Romania pe data de 30 mai.

Evenimentul se adreseaza atat celor pasionati de triatlon, cat si celor care practica una dintre probele triatlonului (inot, ciclism si alergare). Acestia pot participa la concurs in echipe de stafeta.

In prezent, mai sunt disponibile 171 de locuri pentru triatlon si 30 de locuri pentru stafete. Inscrierile la competitia din acest an se incheie la data de 22.05.2015 si pot fi facute aici

Triatlonul Fara Asfalt la Mare

Traseul acestei editii va traversa rezervatiile naturale 2 Mai – Vama Veche si  Hagieni – Albesti si este primul eveniment din circuitele “140 de batai pe minut” ale Federatiei Romane de Triatlon (FRTRI).

Triatlonul Fara Asfalt, initiat de Tudor Vlad, face parte din circuitul celor sapte evenimente Cross Triathlon (off road) ale FRTRI si este primul dintre cele 12 evenimente din calendarul FRTRI (de off road si de sosea) incluse in programul “140 de batai pe minut”, prin intermediul caruia este promovat un stil de viata echilibrat, cu sprijinul Fundatiei eMAG.

Traseul triatlonului

Cei 800 de concurenti de anul acesta vor porni in competitie la ora 9:30, cu proba de inot de 1.000 m in Rezervatia Marina 2 Mai – Vama Veche, vor continua cu proba de bicicleta de 32 km in rezervatia naturala Hagieni – Albesti si cu 8 km de alergare pe plaja si faleza Rezervatiei Marine 2 Mai – Vama Veche.

 

Prima cursa de Aquathlon Fara Asfalt pentru 200 de copii

Prin programul “140 de batai pe minut” si cu sprijinul City Grill, Fara Asfalt deschide anul acesta competitia si pentru copii. In ziua urmatoare triatlonului Fara Asfalt la mare, are loc prima cursa de Aquathlon, dedicata copiilor intre 7 si 14 ani.

“Ne-am asigurat ca probele sunt usoare, iar copii vor fi atent supravegheati de catre echipa Fara Asfalt pe toata durata concursului”, spune Tudor Vlad.

Aquathlon City Grill se desfasoara pe data de 31 mai, pe plaja mare din 2 Mai si consta in doua probe de 150 m de inot, respectiv 800 m de alergare. Clasamentul pentru Aquathlon se va face pe categorii de varsta: 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani si 13-14 ani.

Inscrierile la competitia dedicata copiilor este gratuita, se incheie la data de 22.05.2015 si pot fi facute aici. Participarea este permisa doar cu acordul scris al unui parinte sau reprezentant legal.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: