Lifestyle Stiri

Robbie Williams, la Bucuresti pe 17 iulie

24 feb. 2015 < 1 min

Robbie Williams, la Bucuresti pe 17 iulie

Reading Time: < 1 minut

Robbie Williams va sustine primul concert in Romania pe data de 17 iulie. Evenimentul muzical va avea loc in Piata Constitutiei si face parte din turneul international “Let Me Entertain You”, care se va desfasura in peste 10 tari si care incepe in martie 2015.

Biletele pentru concert sunt disponivile incepand cu data de 24 februarie 2015, de la ora 16.00, in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Sponsorul principal al concertului din Romania va fi Telekom.

“Anul acesta aducem cea mai intensa experienta muzicala pentru publicul din Romania, unde stim ca Robbie are mii de fani. Cu siguranta va fi o experienta care va merita sa fie impartasita. Mai mult, clientii „T” care sunt fani ai pop-starului britanic se vor bucura de o serie de surprize, care vor fi anuntate în curand”, spune Mathias Hanel, Chief Commercial Officer, Segmentul Rezidential, Telekom Romania.

Anul acesta muzica este una dintre directiile principale in strategia de sponsorizari ale brandului Telekom, in linie cu strategia internationala a Deutsche Telekom.

Concertul este organizat de Marcel Avram East European Production si D&D East.

 

Update

In primele 90 de minute de la punerea in vanzare, s-au cumparat 21.500 de bilete, iar pana la finalul saptamanii, organizatorii estimeaza ca vor vinde peste 30.000 de bilete.

Biletele early bird, la valoarea redusa de 151,2 lei, pot fi cumparate in urmatoarele doua saptamani, in exclusivitate din reteaua de magazine Germanos. Restul biletelor sunt disponibile si online, pe www.eventim.ro.

Cu acest ritm al vanzarilor, Robbie Williams bate recordul de vanzari detinut de alti artisti internationali care au cantat în Romania: Rolling Stones, Madonna, Depeche Mode sau Lady Gaga.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: