Business Companii Stiri Tech

Roby, chatbot-ul de HR de la Orange România

25 aug. 2020 < 1 min

Roby, chatbot-ul de HR de la Orange România

Reading Time: < 1 minut

Druid, companie specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali (chatboţi) pentru organizaţii de tip Enterprise, a implementat un chatbot de resurse umane în cadrul Orange România. Chatbot-ul „Roby”, dezvoltat pe tehnologie conversaţională Druid, deserveşte deja de patru luni cei peste 3600 de angajaţi Orange.

La primirea oricărei solicitări, Roby validează autorul solicitării şi poziţia lui în cadrul organizaţiei, apoi asistă angajatul, de exemplu, în alegerea clinicii dorite pentru servicii medicale sau în completarea adeverinţelor necesare, pe baza unor şabloane predefinite. De asemenea, Roby răspunde întrebărilor referitoare la diversele plăți pe care angajații doresc să le facă, oferind detalii utile despre întregul proces de plată.

Roby primește săptămânal peste 300 de solicitări. Chatbot-ul este găzduit în intranetul Orange România şi este integrat cu baza de date internă. Soluţia tehnică agreată de către cele două companii a generat o implementare hibridă, în care fluxurile conversaţionale sunt în cloud, iar conectorul cu bazele de date se află în infrastructura Orange, pentru o securitate deplină a datelor.

Prin oferirea de răspunsuri instant la întrebări foarte des adresate de către angajați, am crescut gradul de satisfacţie al colegilor noştri. În ultima lună, am extins cunoştinţele lui Roby astfel încât să acoperim şi alte cereri specifice de HR, cum ar fi informații despre beneficii.” declară Luiza Müller, HR Director Orange România.

Druid este singura companie din România specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor complexe tip Enterprise, şi unul dintre puţinii furnizori la nivel global care acoperă toate tipurile de implementări – cloud, hybrid sau on-premise. Peste 600 de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii asigură lansarea în producţie în doar câteva săptămâni.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: