Companii Stiri

Rockwool a lansat produse noi și a angajat oameni la fabrica din România, în ciuda pandemiei

15 iun. 2020 < 1 min

Rockwool a lansat produse noi și a angajat oameni la fabrica din România, în ciuda pandemiei

Reading Time: < 1 minut

Grupul danez Rockwool, care produce vată minerală bazaltică, anunță extinderea activității din România prin lansarea primelor produse realizate prin tehnologia Dual Density, a unei noi game monodensity. De asemenea, compania a angajat încă 15 oameni pentru al patrulea schimb de la fabrica din Ariceștii Rahtivani, județul Prahova.

„Nu am făcut concedieri sau reduceri de salarii în perioada asta. Din contră, tocmai am crescut numărul de angajați cu încă 15 pentru al patrulea schimb de la fabrica de la Ariceștii Rahtivani. Am ales să ne dezvoltăm în continuare pentru am simțit încrederea ridicată din partea clienților noștri chiar și în această perioadă, dar și pentru că suntem încrezători că putem continua să ne menținem o cotă de piață importantă”, a declarat Florin Popescu, Business Unit Director, Rockwool Balkans.

Rockwool a deschis, la finalul anului trecut, prima sa fabrică din România, după o investiție de 50 milioane euro. Aceasta are o capacitate de aproximativ 45.000 de tone pe an și este amplasată pe un teren de 30 de hectare, în parcul industrial Ploiești West Park din localitatea Ariceștii Rahtivani, în apropiere de Ploiești. Rockwool România și-a menținut vânzările la un nivel bun chiar și în perioada stării de urgență.

Plăcile de vată bazaltică Dual Density, produse acum în premieră în România au 2 straturi integrate, realizate printr-o tehnologie avansată, patentată de Rockwool. Au mai intrat în producție și noua gamă monodensity Dachrock, pentru acoperișuri tip terasă și pardoseli, care va înlocui treptat gama anterioară Roofrock, și produsele Steprock Casa, Steprock Plus și Steprock Extra, care vor înlocui seriile anterioare Steprock LD, Steprock ND și Steprock HD.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: