Marketing Stiri

Schimbare în departamentul de programming al PRO TV

1 mart. 2019 < 1 min

Schimbare în departamentul de programming al PRO TV

Reading Time: < 1 minut

Antonii Mangov s-a alăturat echipei PRO TV și va juca un rol important în departamentul de Programming al PRO TV. Pe parcursul acestui an el va lucra împreună cu Stella Litou, Programming Director PRO TV, care după mai mult de 4 ani petrecuți la PRO TV trece la o provocare importantă nouă în cariera sa, în Grecia.

“Antonii va lucra împreună cu echipa de programming pentru a implementa mai departe cele mai bune și eficiente strategii și soluții de programare.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

“Am lucrat alături de Stella în ultimii ani, este un real profesionist și îi mulțumesc pentru tot efortul depus pentru PRO TV! Îi doresc mult succes în noua aventură în carieră!”, a spus Aleksandras Cesnavicius. 

Mangov are o experiență de peste 14 ani în media și televiziune. În 2008, a început să lucreze la Nova Broadcasting Group în Bulgaria, iar în ultimii doi ani a fost responsabil de strategia generală de programare, planificarea pe termen lung și poziționarea grupului, coordonarea conținutului și a grilelor locale de programe, precum și de strategia generală de achiziții a grupului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: