BizRemote by certSIGN Finanțe

Romarm va produce 500.000 de măști chirurgicale zilnic

14 apr. 2020 < 1 min

Romarm va produce 500.000 de măști chirurgicale zilnic

Reading Time: < 1 minut

Echipamentele automatizate pentru trei linii de producţie de măşti chirurgicale sunt în curs de instalare la Romarm. Compania va produce 500.000 de măşti chirugicale pe zi până la sfârşitul lunii aprilie, a anunțat ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

„Astăzi la Romarm, companie din portofoliul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, se instalează echipamentele automatizate pentru trei linii de producţie de măşti chirurgicale”, a scris Virgil Popescu, pe rețelele de socializare.

Ministrul Economiei a susţinut că Romarm va obţine astfel o capacitate de producţie de 500.000 de măşti chirugicale pe zi până la sfârşitul lunii aprilie.

„Astfel Romarm va avea, până la sfârşitul lunii, capacitate de producţie maximă de 500.000 de măşti chirurgicale, pe zi. Totodată, echipamentul necesar pentru linii de producţie de măşti tip FFP2, pentru spitale, va ajunge în România după Paşte, după care va fi instalat la Romarm. Împreună facem România bine”, a arătat ministrul Economiei.

Foto mare: © Yzqblyxy | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: