Companii Stiri

Se deschide primul restaurant Burger King în Mega Mall București

17 sept. 2019 2 min

Se deschide primul restaurant Burger King în Mega Mall București

Reading Time: 2 minute

Una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, AmRest deschide în data de 26 septembrie primul restaurant Burger King în România. HOME OF THE WHOPPER se va regăsi în incinta Mega Mall și va cuprinde o echipă de 46 de experți în burgeri pregătiți pe grătar.

Noul restaurant Burger King din Capitală se va afla în spațiul dedicat restaurantelor din Mega Mall și va avea o opțiune de refill a băuturilor răcoritoare. Restaurantul va fi deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Alan Laughlin resize 1

“Cu o strategie de expansiune ambițioasă, până la sfărșitul anului 2019, vom mai deschide alte două restaurante în București: unul tot într-un mall și unul într-o zonă centrală din București. Astfel, vom încheia anul 2019 cu un număr de trei restaurante deschise în București. De asemenea, planurile noastre pentru 2020 sunt să deschidem cinci sau șase noi restaurante.

Piața de restaurante cu servire rapidă din România are foarte mult potențial și, totodată, clienți foarte pasionați atunci când vine vorba de burgeri, dar suntem încrezători că întreaga echipă Burger King și AmRest este pregătită să facă față acestor așteptări”, a declarat Alan Laughlin, președinte, Burger King AmRest.

Odată cu lansarea Whopper în România, primele 100 de persoane care vor fi prezente la evenimentul de deschidere din Mega Mall, începând cu ora 12:00, vor fi așteptate cu 100 de Whopper din partea casei.

În plus, Burger King a pregătit mai multe activități atât pe canalele de social media, dar și în restaurant precum o platformă specială prin care românii plecați în afara țării pot câștiga bilete de avion către București ca să se bucure de un Whopper acasă, promoții cu prețuri speciale pentru cei cărora le e dor de casă, oferte 2+1 la meniuri sau vouchere cu reduceri.

AmRest și Burger King duc o campanie de recrutare în București, cu o oferta salarială care pornește de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurante (Crew Members) și 2.500 – 3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut) pentru manageri. Printre beneficiile pe care obțin toți angajații Burger King se numără tichete de masă, asigurare medicală și bonusuri adiționale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: