Business Companii

S-a deschis primul showroom de mobilă și electrocasnice din România

13 mai 2019 2 min

S-a deschis primul showroom de mobilă și electrocasnice din România

Reading Time: 2 minute

Premium Store a inaugurat în București primul său showroom de mobilă și electrocasnice din România. Situat pe Nicolae Caramfil 86, magazinul este primul dintr-o viitoare rețea, până la finalul acestui an fiind programate încă două deschideri în sectorul 2 al capitalei. 

Lansarea magazinelor Premium Store în România face parte dintr-un plan de extindere a brandului, ce urmează să aibă prezență în toate orașele mari din țară până la sfârșitul anului 2020, plan pentru care compania va investi în următorii ani 6 milioane de euro.

Mărcile comercializate în cadrul Premium Store sunt: Nolte (bucătării), Bosch – cuptoare și plite încorporabile, mașini de spălat rufe și uscătoare, mașini de spălat vase, aparate frigorifice, roboți de bucătărie și alte electrocasnice mici, mașini de curățat cu înaltă presiune. În plus, în showroom-ul Premium Store se regăsește și gama Bosch de scule electrice și profesionale din domeniul grădinăritului.

Conceptul Premium Store se va dezvolta prin deschiderea a 30 de magazine în toată țara: 6 magazine în București, 2 magazine în Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța și Iași. Planul de extindere vizează deschiderea unui magazin propriu și în Ploiești, Oradea, Craiova, Galați, Pitești, Suceava, Bacău. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: