Tech Stiri

Safe Kids, aplicație mobile pentru siguranța online a copiilor

11 sept. 2019 < 1 min

Safe Kids, aplicație mobile pentru siguranța online a copiilor

Reading Time: < 1 minut

Telekom Romania include în oferta comercială Kaspersky Safe Kids, o aplicație de control parental pentru monitorizarea activității online a copiilor.

Toți clienții Telekom de servicii mobile, existenți și noi, de cartele preplătite sau abonamente, pot beneficia de trei luni acces gratuit la licența Safe Kids Premium, urmând să plătească ulterior 1 euro / lună, TVA inclus (sau 1 eurocredit în cazul serviciilor preplătite).

Aplicația permite gestionarea site-urilor pe care copilul poate desfășura activități adecvate vârstei; geolocalizarea copilului; gestionarea timpului petrecut de copil pe Internet; disponibilitate pe dispozitive multiple: calculator, laptop, telefon, tabletă; simplitate în utilizarea aplicației; statistici pentru apelurile și SMS-urile trimise / primite de către copil; alerte și notificări în timp real în momentul în care sunt detectate activități online suspecte sau acţiuni restricționate.

Serviciul Kaspersky Safe Kids Premium este disponibil atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât și iOS. Varianta premium a aplicației mobile include toate cele șapte funcționalități descrise mai sus, în timp ce varianta gratuită doar patru (disponibilitate pe dispozitive multiple, simplitate, gestionarea timpului, gestionarea site-urilor).

Conform unui sondaj realizat de Telekom Romania în rândul clienților, cei mai mulți găsesc utilă o aplicație de control parental, cele mai importante caracteristici ale serviciului constând în posibilitatea de a restricționa accesul copiilor pe anumite site-uri (85%), de a geolocaliza copilul (85%) și de a vedea ce site-uri a vizitat acesta (79%).

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: