Cum arată noua generație iPhone 11

10 sept. 2019 3 min

Cum arată noua generație iPhone 11

Reading Time: 3 minute

Apple a lansat noile smartphone-uri iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, dotate cu noul procesor A13 Bionic și noi sisteme de camere digitale, care nu aduc noutăți mari la nivel de design, cum era de așteptat. În schimb, Apple s-a concentrat pe îmbunătățirea performanțelor tehnice la nivel de procesor, ecran și camere.

iPhone 11

La doar 699 de dolari, este smartphone-ul Apple pentru utilizatorii mai puțin pretențioși, având un ecran de 6,1 inci LCD TrueTone. Este dotat cu un sistem principal de camere duale, una cu senzor de 12 megapixeli și alta ultra-wide tot de 12 megapixeli, ambele plasate sub sticla care învelește spatele carcasei. Apple folosește noi algoritmi de imagine care procesează mai bine culoare pielii, lumina și umbrele. Camera frontală are și ea 12 megapixeli, permițând selfie-uri de grup mai bune, dar și o noutate – SloMo selfie sau „slofie”. Este disponibil în șase culori, inclusiv roșu, iar bateria ține cu o oră mai mult decât a predecesorului XR, care era și cu 50 de dolari mai scump.

iPhone 11 Pro și Pro Max

N-am scăpat de notch. iPhone 11 Pro are un ecran OLED Super Retina XDR de 5,8 inci și preț de pornire de 999 de dolari, iar Pro Max vine cu display de 6,5 inci și prețuri începând de la 1.099 de dolari.

Principala schimbare față de XS și XS Max este sistemul de trei camere – camerei normale și celei telephoto i s-a alăturat o cameră wide-angle de 12 megapixeli. O altă noutate este modul Deep Fusion, care face nouă fotografii cu toate cele trei camere și le combină prin software într-o singură imagine de înaltă calitate. Iar aplicația Filmic Pro permite înregistrare video simultan cu camera frontală și cu sistemul de camere principale.

Bateria lui 11 Pro va ține, promite Apple, cu 4 ore mai mult față de cea a lui iPhone XS, iar cea de pe Pro Max – cu 5 ore mai mult decât bateria lui XS Max.

Apple Watch Series 5

Poate cea mai interesantă noutate adusă de noua generație Apple Watch este ecranul Always-On Retina, pe care utilizatorul poate vedea oricând ora și alte informații importante fără să fie nevoie să apese pe ecran sau să ridice mâna. Apple spune că, în ciuda acestui fapt, bateria va ține 18 ore. Ceasul inteligent are sistemul de operare watchOS. Pe partea de navigație, este dotat cu o busolă care oferă informații despre latitudine, longitudine, dar și altitudine. Posibilitatea de a iniția apeluri către serviciile de urgență este acum disponibilă și în afara SUA.

Apple Watch Series 5 (GPS) pornește de la 399 de dolari, iar Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) pornește de la 499 de dolari. În paralel, Apple a ieftinit Apple Watch Series 3 (GPS) la 199 de dolari, iar Series 3 (GPS + Cellular) la 299 de dolari.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: