Companii Stiri

Safety Awards 2017, la a doua ediție

03/11/2017 2 min read

Safety Awards 2017, la a doua ediție

Reading Time: 2 minute
Foto:  ©Hin255 | Dreamstime

Companiile care au proiecte inovatoare în domeniul siguranței ocupaționale se pot înscrie la cea de-a doua ediție a competiției Safety Awards.

Înscrierile se pot face până la data de 5 noiembrie, cu o taxă de early bird de 45 de euro. Înscrierile la preț întreg (50 de euro) se pot face până la data de 20 noiembrie, ora 14.00.

Descrierea lucărilor se face în engleză, iar formatul recomandat este urmatorul: definirea problemei – 250 de cuvinte, insight – 250 de cuvinte, solutia – 250 de cuvinte, rezultat – 250 de cuvinte. Aplicația poate fi însoțită de o prezentare video cu lungime recomandată de 2 minute.

[email protected] e adresa la care competitorii pot cere sfaturi, detalii, informatii, dar și consilierea necesara pentru redactarea, editarea și ilustrarea aplicației.

Categoriile competiției sunt:

Cel mai bun design, Cel mai bun program de leadership, Cel mai bun program de training, Cea mai performantă industrie, Cel mai bun mesaj safety, Achiziția anului, Inovația cu cel mai mare impact, Cea mai bună soluție de safety, Cea mai bună implicare a forței de muncă, IT/ Data safety, Food safety,  Health safety, Travel safety, Personal safety, Safety education, Road safety și Premiul pentru debut.

Pentru cei care doresc să înscrie, dar nu sunt siguri care e categoria ideală sau cum ar trebui redactată aplicația, există o echipă dedicată care ofera asistență competitorilor.

În evaluare, jurații vor ține cont de inovație (25%), de impactul ideii de safety la nivel de companie (25%), de originalitatea ideii (25%) și de contribuția la scara macro, în economie și societate (25%).

Renania, unul dintre partenerii ediției, va acorda premiul special Discovery, pentru o inițiativă de safety, privată sau corporate, fără ca aceasta să fi fost înscrisă în competiție.

Datele relevante pentru competitori sunt:

5 noiembrie 2017 – înscriere studii de caz – discount înregistrare

20 noiembrie 2017 – INCHIDERE INSCRIERI CASE-uri

20 – 26 noiembrie – evaluarea juriului  

4 decembrie 2017 – anunțarea finaliștilor (lista scurtă)

6 decembrie 2017 – Safety Awards Gala (foto, ceremonie premiere, networking)

7 decembrie 2017 – interviuri presă / comunicate câștigători  

Partenerii Galei sunt: 3M România, Draeger și Mapa Professional.

 

Foto: ©Hin255 | Dreamstime

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă