Marketing Stiri

Schimbam orasul

2 sept. 2014 < 1 min

Schimbam orasul

Reading Time: < 1 minut

Grolsch lanseaza pentru Cluj si Timisoara platforma “Change the City”, prin care isi propune sa inspire comunitatile creative sa isi reconstruiasca orasul, sa regandeasca spatiile cu care s-au obisnuit deja si sa le dea culoare si o alta energie.

Fiecare creativ din Cluj si Timisoara a fost provocat sa isi imagineze un spatiu altfel, care sa fie util comunitatii sale, dar sa o si coloreze. Pasul urmator a fost inscrierea propunerii in concursul Grolsch, la finalul caruia a fost selectata si se va implementa cate o schimbare creativa in fiecare dintre cele doua orase.

In Timisoara a fost desemnat castigator proiectul Paleti in parc. Autorii proiectului, Bogdan Darko si Chis Ioan – Stefan s-au gandit la o instalatie de mobilier urban, construita exclusiv din paleti.

La Cluj, proiectul castigator este Aproape de Somes, gandit de Diana Galos, Lala Panait si Silviu Medesan. Ei si-au imaginat mai multe puncte strategice de pe malul riului Somes, transformate prin pontoane si pavilioane in locuri de intalnire, relaxare si dezbatere pentru oamenii creativi si cu idei frumoase ai orasului.

Experimentalistii creativi sunt asteptati pe 20-21 septembrie in Timisoara si 27-28 septembrie in Cluj, sa isi manifeste creativitatea in zonele special amenajate si sa asculte artistii care vor canta live pe scenele Grolsch.

La evenimente vor fi prezentate si alte 5 proiecte finaliste din orasul respectiv. Pentru Grolsch, ideile bune trebuie puse in valoare si isi propune ca, pe viitor, sa implementeze si alte schimbari creative in cele doua orase.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: