Companii Stiri

Saint-Gobain modernizează linia de producție a sticlei din Călărași

9 oct. 2019 < 1 min

Saint-Gobain modernizează linia de producție a sticlei din Călărași

Reading Time: < 1 minut

Saint-Gobain România își retehnologizează linia de producție a sticlei float, noile metode și procese conducând la o creștere a capacității de producție și la o reducere a consumului de energie cu aproximativ 20%.

Fabrica de sticlă este echipată cu tehnologii inovatoare pentru producția sticlei plane și a sticlei speciale cu peliculă magnetronică. Linia de producție a sticlei float dispune de noi metode, procese și operații care reușesc să-i prelungească durata de viață, să crească performanța industrială și să genereze o scădere a consumului de energie.  

Andre Limon, General Manager, Saint Gobain România

La nivelul țării, Saint-Gobain pune la dispoziție produse și servicii pentru sectorul materialelor de construcții, cumulând 1.800 de angajați care operează în 13 situri industriale. Saint-Gobain este prezentă în 68 de țări unde activează mai bine de 180.000 de angajați, iar anul trecut, compania a vândut în valoare de 41,8 miliarde euro.

Fabrica din Călărași, unde activează 340 de angajați, a fost creată în urmă cu 13 ani și deservește piețele din România și Balcani.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: