Finanțe Stiri

Uniqa, asigurătorul Neversea și Untold

6 iul. 2018 2 min

Uniqa, asigurătorul Neversea și Untold

Reading Time: 2 minute

Uniqa Asigurări este, pentru al doilea an consecutiv, asigurătorul oficial al festivalurilor Neversea și Untold.

Sub sloganul “Copiii fără copilărie au și ei festivalul lor”, compania îi invită pe toți participanții să încheie, în mod gratuit, o asigurare de bunuri sau de accidente, iar pentru fiecare poliță contractată, Uniqa va dona 1 euro către MagiCAMP, arată Uniqa Asigurări, într-un comunicat de presă.

Nadia Pietreanu

“Ne bucurăm să fim alături de organizatorii celor mai cunoscute festivaluri de muzică din Europa și să le asigurăm distracția participanților, antrenându-i, în același timp, într-o acțiune de responsabilitate socială. Dincolo de misiunea pe care ne-am asumat-o, aceea de a educa și preveni, devenim, împreună, parteneri pentru o cauză nobilă. Astfel, fiecare poliță încheiată la Uniqa Asigurări pentru cele două festivaluri înseamnă o șansă în plus la zâmbete și distracție pentru copiii care merg în tabăra MagiCAMP”, a declarat Nadia Pietreanu, Director de Marketing și Strategie Dezvoltare Vânzări, Uniqa Asigurări.

În fiecare vară, curtea și casa MagiCAMP se umplu de bucurie, de râs, de povești, de amintiri, de muzică și distracție. Peste 250 de copii vor veni anul acesta în cele 12 serii de tabere MagiCAMP în ceea ce sperăm că va fi o săptămână memorabilă, de care își vor aminti apoi de fiecare dată când le va fi greu. Chiar este un festival pentru ei, iar impactul acestor zile de distracție este uriaș asupra psihicului copiilor. Tocmai de aceea, sprijinul în susținerea acestui festival pentru copiii greu încercați este foarte important. Este minunat să știi că te poți bucura de festivalul tău preferat, fie că este Neversea sau Untold, în timp ce faci o faptă bună pentru copiii care au nevoie să își recapete copilăria. Mulțumim mult pentru sprijin companiei UNIQA Asigurări și mai ales tuturor celor care vor alege să facă bine printr-un gest atât de simplu și de important. Toți avem nevoie de festivalul nostru!”, a declarat Melania Medeleanu, membru fondator MagiCAMP.

Neversea și Untold, primele festivaluri care își asigură participanții

Prin produsele oferite gratuit de Uniqa Asigurări, organizatorii Neversea și Untold le vor asigura distracția participanților la cele două festivaluri, astfel încât aceștia să se poată bucura fără griji de toate surprizele pregătite special pentru ei. Este vorba despre posibilitatea de încheiere, în mod gratuit, a unor asigurări de bunuri și accidente, prin intermediul cărora vor fi despăgubiți în cazul producerii unui incident.

“Ne bucurăm că avem acest parteneriat cu Uniqa Asigurări şi că au avut această iniţiativă prin care împreună creştem confortul participanţilor şi contribuim şi la o cauză nobilă. Este pentru prima dată când un festival din România oferă cu ajutorul partenerului său, acest confort participanţilor la eveniment”, a declarat Bogdan Rădulescu, Head of Partnership & New Business Untold şi Neversea.

Astfel, participanții la Neversea și Untold sunt invitați să intre pe site-urile celor două evenimente, la secțiunea dedicată parteneriatului cu Uniqa Asigurări, https://neversea.com/ro/uniqa, respectiv https://untold.com/en/uniqa și să completeze formularul cu datele de identificare și de contact, precum și codul abonamentului achiziționat. Aceștia vor primi pe e-mail o confirmare a încheierii poliței de asigurare pe baza căreia pot solicita despăgubiri în cazul în care bunurile lor sunt pierdute sau furate, precum și în cazul unui accident.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: