Marketing Stiri

Salveaza Romania frumoasa!

13 iun. 2014 < 1 min

Salveaza Romania frumoasa!

Reading Time: < 1 minut

Duminica, 15 iunie, de la ora 18:00, in cadrul emisiunii “Romania, te iubesc!” PRO TV va lansa noua sa campanie de responsabilitate sociala – “Salveaza Romania frumoasa!”.

In cadrul editiei de duminica, PRO TV va prezenta si interviul integral oferit Andreei Esca de Alteta Sa Regala, Printul de Wales. Aflat recent intr-o vizita in Romania, Printul Charles a discutat cu prezentatoarea Stirilor PRO TV despre Romania, tara pe care o viziteaza de mai bine de 16 ani

Pornind de la aceste materiale exclusive, Stirile Pro TV dau startul duminica la “Romania, te iubesc!” campaniei “Salveaza Romania frumoasa!”, sub sloganul “Casele au suflet”. Proiectul isi propune sa contribuie la restaurarea caselor traditionale romanesti si la conservarea traditiilor mostenite.

O alta dimensiune a campaniei „Salveaza Romania frumoasa!” este aceea de constietizare, cu scopul de a schimba perceptia romanilor in privinta trecutului si de a-i invata sa faca diferenta dintre „traditional” si „kitsch”.

“Romania, te iubesc!” este o emisiune marca Stirile PRO TV, prezentata de Cristian Leonte si difuzata in fiecare duminica, de la 18:00.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: