Stiri Tech

SAP va angaja inca 80 de specialisti in centrele de nearshoring din Romania

17 iun. 2016 < 1 min

SAP va angaja inca 80 de specialisti in centrele de nearshoring din Romania

Reading Time: < 1 minut

Compania SAP, unul dintre cei mai mari producatori de software de business la nivel global, va angaja circa 80 de specialisti romani in centrele sale de nearshoring din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca, unde are deja 400 de angajati.

Strategia SAP pe toate pietele pe care este prezenta este centrata in jurul conceptului transformarii digitale a companiilor, prin adoptarea de noi modele de business, adaptate la evolutiile tehnologice actuale si viitoare. „Companiile au ramas in urma consumatorilor in evolutia digitala si noi le putem ajuta sa adopte noile modele de business bazate pe tehnologiile care schimba lumea”, a declarat Simon Kaluza, Managing Director SAP pentru Europa Centrala si de Est in cadrul unei intalniri restranse cu jurnalisti romani. Motorul transformarii digitale vine din faptul ca, in 2020, 75% din forta de munca a lumii va fi formata din millenials, oameni obisnuiti cu informatii, date si servicii accesibile oriunde prin intermediul smartphone-urilor.

Kaluza a adaugat ca, in prezent, 80% din businessul SAP vine din zona IMM-urilor si ca, practic, serviciile oferite de companie se indreapta spre zona de „uberizare” a oricarui business. „Ne mutam in zona solutiilor front-end. Din cate am observat, segmentarea asa cum o stiam dispare si ne aflam in era personalizarii produselor si serviciilor. Lucram cu cantitate uriase de date, care trebuie prelucrate si noi oferim tocmai solutii in aceasta zona”, a adaugat Kaluza.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: