BizRemote by certSIGN

Sărbători în pandemie. Destinațiile exotice au atras ca un magnet românii pentru vacanța de iarnă

14 dec. 2020 2 min

Sărbători în pandemie. Destinațiile exotice au atras ca un magnet românii pentru vacanța de iarnă

Reading Time: 2 minute

Maldive, Zanzibar, Dubai, Egipt și Turcia sunt destinațiile externe în care românii își vor petrece vacanța de revelion, pentru zonele exotice fiind suplimentate curse și prelungite ofertele și în prima parte a anului. Din ianuarie, românii pot să călătorească nu numai în Maldive, Zanzibar, ci și în Republica Dominicană, Cancun și Ras al-Khaimah, Emiratele Arabe Unite.

Cererea pentru vacanța de revelion în Maldive a fost peste așteptări, trei curse charter, lansate treptat, ducând peste o mie de români în destinația însorită, pentru șase nopți, la un preț al pachetului care a pornit de la 2.000 de euro/persoană, arată Paralela 45, într-un comunicat de presă.

“Vacanța în Maldive s-a vândut constant, pentru cupluri sau grupuri, dorința oamenilor de a avea un revelion normal, cu petrecere, focuri de artificii, și de a fi departe de frig și de psihoza creată de virus fiind evidentă. Niciodată numărul zborurilor directe spre destinații exotice nu a fost atît de mare de revelion, însă situația de acum ne-a făcut să ne mobilizăm, să propunem vacanțe în zone unde românii să simtă normalitate”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45

Pe ultima sută de metri, cererile sunt pentru vacanța de revelion în Dubai, care costă de la 643 de euro/persoană/7 nopți, în Sharm el Sheikh, pachete de la 763 de euro/persoană/7 nopți, pentru circuitul în Cappadocia, unde pot vizita și Troia, Efes, Pamukkale, de la 365 de euro/persoană/9 nopți/transport autocar. Ori pentru croaziera pe Nil, care le oferă și posibilitatea vizitării piramidelor și relaxării în Hurgada, o vacanța de 9 zile. Pentru vacanțe mai scurte, cererile sunt pentru revelion la Istanbul, cu autocarul sau avionul, de la 165 de euro/persoană/4 nopți.

Mai multe programe de vacanță în Egipt, de la sejur în Sharm el Sheikh, Hurghada, ori croaziere pe Nil cu sejur în Hurghada, de 7 și 12 nopți, continuă și în ianuarie.

“Între ianuarie și aprilie, mai multe destinații exotice sunt alternativele pentru zone în care românii nu au încă acces ori se cere carantina la întoarcere. Mizăm pe Maldive, Zanzibar, Punta Cana, Cancun ori Ras al-Kaimah, orașul din Emiratele Arabe Unite cu hoteluri de patru și cinci stele în regim all inclusive. Cred că cererea va fi la fel de mare cum a fost de revelion, situația epidemiologică fiind mai bună în aceste zone și dorința oamenilor de relaxare și călătorii fiind susținută și de începerea vaccinării”, precizează CEO Paralela 45

Pachetele de vacanță Paralela 45 au incluse asigurarea medicală și STORNO, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare sau din cauza îmbolnăvirii cu virusul SARS-CV-2. Avansul pentru vacanţă e de 10% şi ultima plată se face cu 30 de zile înainte de plecare. Vacanţele pot fi plătite şi în mai multe rate, 12, cu dobândă zero, prin intermediul băncilor partenere Paralela 45. Turiştii au şi posibilitatea rezervării online, fără să se deplaseze în agenţii. Din decembrie sunt disponibile și voucherele cadou, în campania Paralela 45 “Dăruim și Călătorim”, cu valoare cuprinsă între 50 și 1.000 de euro, care pot fi personalizate, la cerere, cu grafica dorită.

foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: