Companii Management Stiri

Doi români vor coordona businessul Sony din Ungaria

29/10/2019 < 1 min read

author:

Doi români vor coordona businessul Sony din Ungaria

Reading Time: < 1 minut

Începând cu 1 noiembrie 2019, Gheorghe Mareș va prelua funcția de Commercial Cluster Head pentru Sony Ungaria. Totodată, începând cu aceeași data, Sony anunță și numirea lui Cătălin Neagu în poziția de Marketing Manager pentru Ungaria.

Cătălin Neagu

Cătălin Neagu își va păstra și poziția de Marketing Manager în România, urmând să supervizeze și echipa locală de management de produs din Ungaria. El s-a alăturat echipei Sony în 2007, când a preluat dezvoltarea business-ului pentru brandul VAIO. În anul 2014, Cătălin Neagu a devenit Marketing Manager Sony România.

Gheorghe Mareș va ocupa în continuare și funcția de Commercial Cluster Head România, pe care o ocupă din 2017. El face parte din echipa Sony România din 2000 iar până în 2010 a coordonat procesele de business pentru Sony România și Republica Moldova.

În perioada 2010 – 2012, Gheorghe Mareș a coordonat dezvoltarea canalelor locale de parteneri Sony iar din 2012, a deținut funcția de National Sales Manager în cadrul Sony România și Republica Moldova. În mai 2017 a fost numit Commercial Cluster Head pentru România și Republica Moldova.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă