Companii Stiri

Schimbari in echipa Deloitte Romania

30 mai 2016 2 min

Schimbari in echipa Deloitte Romania

Reading Time: 2 minute
Lars Wiechen
Lars Wiechen

Ca urmare a extinderii portofoliului de clienti si a pozitiei sale pe piata, Deloitte Romania anunta investitii semnificative in serviciile sale de Consultanta Financiara.

Incepand cu 1 iunie 2016, Lars Wiechen va prelua rolul de Partener coordonator in departamentul de Consultanta Financiara al Deloitte Romania. Lars si-a inceput activitatea la Deloitte in noiembrie 2014 ca Partener in departamentul de  Evaluare si Modelare a afacerilor companiei, contribuind la crestereacu 25% a activitatii departamentului de Consultanta Financiara.

Alaturi de Lars Wiechen, Radu Dumitrescu a fost promovat pe pozitia de Partener si va coordona  ramura dedicata Serviciilor in fuziuni si achizitii si Serviciilor de Reorganizare din cadrul departamentului de Consultanta Financiara. Radu Dumitrescu s-a alaturat Deloitte ca Senior Manager in urma cu cinci ani, contribuind la dezvoltarea continua a business-ului si a membrilor echipei.

Tot de la 1 iunie, noua echipa de Consultanta Financiara a Deloitte isi va extinde portofoliul de servicii prin alaturarea echipei de Investigarea fraudelor (Forensic), ca parte integranta a schimbarilor din departament. Paula Lavric, Director, va continua sa coordoneze echipa de Investigarea fraudelor a Deloitte, pe care o conduce de cinci ani. Rezultatele remarcabile obtinute de Paula Lavric au plasat echipa sa in randul celor mai importante din Europa Centrala, alaturi de echipele Deloitte din Praga, Budapesta si Varsovia.

„Obiectivul nostru la Deloitte este acela de acrea un impact vizibil in societate pentru clienti, pentru angajati si comunitati. Suntem in permanenta cautare de modalitati pentru a contribui la succesul clientilor nostri si oferim solutiidedicatein functie de nevoile specifice ale fiecarui client in parte. Am identificat o cerere tot mai marede solutii de consultanta financiara, de aceea investim in cresterea departamentului de Consultanta Financiara, ca parte a strategiei noastre globale de business”, a spus Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte Romania.

„Consultanta Financiara este o linie de business ambitioasa, orientata spre viitor, ce ofera un spectru complet de servicii financiare clientilor care se confrunta cu evenimente de business decisive, atat in perioadele de crestere economica, cat si in cele de recesiune. Am incredere ca noua echipa isi va depasi limitele pentru a dezvolta solutii adaptate provocarilor climatului de afaceri actual si pentru a se asigura ca serviciile noastre aduc o valoare adaugata si depasescasteptarile clientilor nostri”, a adaugat Lars Wiechen.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: