Antreprenori by eMAG Business Companii Stiri Tech

Schimbări la conducerea Patronatului din Industria de Software și Servicii

20 iun. 2020 < 1 min

Schimbări la conducerea Patronatului din Industria de Software și Servicii

Reading Time: < 1 minut

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, are un nou președinte, în persoana lui Mihai Matei (foto), CEO Essensys Software, care îl va înlocui pe Teodor Blidăruș. Printre principalele sale obiective în noua funcție se numără dezvoltarea ANIS, atât din punct de vedere al impactului proiectelor derulate de Asociație, cât și raportat la numărul membrilor, precum și consolidarea relațiilor cu factorii politici și sociali care vizează proiecte din sfera comună.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul IT, Mihai Matei este absolvent al Colegiului Național de Informatică „Tudor Vianu” și al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice din București. În anul 2005 acesta a fondat compania Essensys Software, jucător de top pe piața de software și servicii IT.

Membru activ în Asociație încă de la aderare, Mihai Matei este principalul autor al primului ghid de achiziții software pentru instituțiile publice din România și o voce proeminentă a industriei de profil din țară. El reprezintă ANIS în consiliul director al Confederației Patronale Concordia, iar înainte de a ocupa poziția de președinte al Asociației, Mihai Matei a fost vicepreședinte al ANIS.

În cadrul noului consiliu director al ANIS poziția de vicepreședinte este deținută de Alexandru Lăpușan, CEO Founding Partner Zitec, iar membrii consiliului director sunt: Catalina Dodu – Country Manager, Atos IT Solutions and Services, Bogdan Florea – CEO, Connections Consult, Daniel Ilinca – CEO, Softbinator Technologies, Ion Moldoveanu – Vice Presedinte, Technology Management, Deutsche Bank, Radu Postolache – General Manager, Qualysoft Information Technology, Oleg Roibu – Legal &Public Policy Director, eMAG și Daniel Rusen – Director Marketing &Operațiuni, Microsoft România.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: