fbpx
Companii Stiri

Spartan, investiție de 30.000 de euro în Arad2 min

09/03/2017 2 min read

Spartan, investiție de 30.000 de euro în Arad2 min

Reading Time: 2 minute

Spartan a redeschis restaurantul stradal din Arad, după o investiție de peste 30.000 de euro în modernizarea decorului și suplimentarea numărului de locuri, de la 40, la 55, anunță compania, într-un comunicat de presă.

Unitatea este deținută de Olivian Mițaru, francizat Spartan care a mai deschis trei restaurante, două în Arad și unul în Râmnicu Vâlcea, și are în plan extinderea în zona Transilvaniei.

“Inspirate din stilul antic grecesc, interiorul a fost reamenajat cu materiale precum marmura, plăcile de granit și lemnul. Am suplimentat și numărul de locuri și, din câte am văzut la deschidere, oamenii apreciază foarte mult noile decoruri. Am închis restaurantul doar pentru patru zile și am muncit enorm să fim gata până pe 8 martie, pentru că ne-am dorit să organizăm un eveniment în cadrul căruia să oferim o zi de neuitat și femeilor prezente”, a declarat Olivian Mițaru, Director General  Oli&Oli Food, compania prin intermediul căreia a obținut franciza Spartan.

 

„Serviciile acordate clienților sunt unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei afaceri de succes. În afară de preparatele de calitate, contează foarte mult și ambientul în care îți sunt servite, așa că am decis să schimbăm decorul și să ne întâmpinăm clienții cu un design mai interesant”, a declarat Olivian Mițaru, Director General Oli&Oli Food, compania prin intermediul căreia a obținut franciza Spartan.

Restaurantul are o suprafață de 180 de metri pătrați și este situat pe Bd. Revoluției nr. 44, în centrul Aradului, într-o zonă foarte circulată, cu multe clădiri istorice, cafenele, licee și instituții ale administrației locale, în apropierea primăriei și a centrului comercial Ziridava.

Vânzări de 480.000 de euro în 2016

Restaurantul este prima unitate Spartan din Arad, are 13 angajați și a fost inaugurată de Olivian Mițaru în iulie 2015. Ulterior, omul de afaceri a deschis un restaurant și în centrul comercial Atrium din Arad și încă unul în River Plaza, în Râmnicu Vâlcea. Cifra de vânzări înregistrată în 2016 de unitatea redeschisă ieri a fost de 480.000 de euro. În cadrul acestui restaurant sunt angajate 13 persoane.

În afară de cele trei restaurante deschise, două în Arad și unul în Râmnicu Vâlcea, Olivian Mițaru are în plan și inaugurarea celei de-a patra unități, în toamnă, în Shopping City Râmnicu Vălcea, centru comercial dezvoltat de NEPI. Alte planuri de extindere vizează zona Transilvaniei, în special Aradul, piață pe care deja o cunoaște foarte bine și Oradea.

SC Oli&Oli Food SRL, înființată în anul 2015, este deținută de Olivian Mițaru, a primit francize pentru restaurantele din Arad și Râmnicu Vâlcea și are 45 de angajați și o cifră de afaceri de circa 1 milion de euro în 2016.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *