Companii Stiri

Sema Parc va găzdui un nou centru Word Class

17 oct. 2019 2 min

Sema Parc va găzdui un nou centru Word Class

Reading Time: 2 minute

În contextul în care sectorul imobiliar nu mai face referire doar la clădiri, întreaga filosofie de real-estate migrând către experiențe și facilități specifice vieții moderene, River Development, compania care administrează și dezvoltă proiectul imobiliar Sema Parc, anunță semnarea unui contract de închiriere cu Word Class România.

Noul club de fitness se întinde pe o suprafață de 1.355 metri pătrați și va fi deschis la finalul lunii februarie 2020. Abonații vor beneficia de zone moderne de cardio și forță, dar și de studiouri de aerobic și ciclism, dotate cu echipamente de înaltă performanță.

Sema Parc 1
Sema Parc

World Class Sema Parc este poziționat strategic (zona de centru-vest a Bucureștiului, la 200 metri distanță de stația de metrou Petrache Poenaru), în imediata apropiere a unora dintre cele mai importante clădiri de birouri și va oferi beneficii tuturor celor 8.000 de angajați din complex.

“Aceasta este doar una dintre noile inaugurări pe care le-am planificat pentru viitorul apropiat. Extinderea rețelei World Class va continua și sperăm că aceasta va aduce o schimbare în stilul de viață al românilor și va transforma «BeHealthy Movement for More Movement», lansată de World Class într-o mișcare națională”, a declarat Kent Orrgren, CEO, World Class.

Sema Parc 3

În prezent, în Sema Parc, sunt în stadiu de construcție două noi clădiri de birouri de clasă A, care vor pune la dispoziție u o suprafață închiriabilă mai mare de 31.500 metri pătrați, cu termen de finalizare în perioada aprilie-iunie 2021.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: