Stiri

Shopping City Deva si-a deschis astazi portile

24 sept. 2015 < 1 min

Shopping City Deva si-a deschis astazi portile

Reading Time: < 1 minut

Shopping City Deva isi deschide portile incepand cu data de 24 septembrie 2015, in urma unei investitii de 14 milioane de euro, realizata de compania NEPI. Proiectul achizitionat de grupul de investitii si dezvoltare NEPI in anul 2013 a fost extins cu 11.000 m², dedicati zonei de retail si divertisment, devenind astfel principalul pol de retail si petrecere a timpului liber, atat pentru judetul Hunedoara, cat si pentru intreaga regiune.

Pe langa investitiile NEPI in dezvoltarea centrului comercial, pentru amenajarea magazinelor, retailerii au investit la randul lor. Vedeta incontestabila a zonei de divertisment este cinematograful multiplex cu 6 sali de proiectie dotate cu ultima tehnologie 3D, operat de Cinema City. Food court-ul si cafenelele completeaza perfect aceasta zona si ofera o varietate mare de bucatarii, de la retetele mult asteptate ale Colonelului Sanders de la KFC, la restaurante cu specific local.

Shopping City Deva aduce vizitatorilor sai, in premiera, o zona de divertisment pentru toate varstele: centrul de  distractie PLAY AGAIN, dotat cu 4 piste de bowling, 10 mese de biliard, dar si un casino, THE JACK & PLAY AGAIN, deschis non-stop. Si cei mici au distractia garantata la Shopping City Deva, avand la dispozitie un spatiu de joaca ultramodern.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: