MarComm Marketing Publicitate Stiri

Simina Leotescu se alătură agenției Minthical

13 oct. 2020 < 1 min

Simina Leotescu se alătură agenției Minthical

Reading Time: < 1 minut

Simina Leotescu se alătură echipei agenției Minthical în poziția de Managing Director. Cu peste 15 ani de experiență în industria de comunicare, ea va conduce hub-ul creativ din București cu scopul de a ridica standardele produselor creative.

Minthical este o agenție internațională de comunicare full service, fondată în 2013, de către de Magda Oltean și Dan Gheorghe, cu birouri în Elveția, România și Regatul Unit și un portofoliu de peste 70 de clienți, ce acoperă 13 piețe diferite, de-a lungul a 4 continente.

“Simina își împarte momentan viața între București, România și Ithaca, New York, astfel vom profita de această oportunitate pentru a accelera procesul de extindere a business-ului pe piețele din America de Nord, valorificând totodată rețeaua de contacte din regiune”, spun co-fondatorii Minthical.

Dan Gheorghe și Magda Oltean, co-fondatorii Minthical

Simina Leotescu a făcut parte din echipele  DDB și Propaganda și de-a lungul timpului a lucrat cu peste 100 de branduri din diferite sectoare de activitate: de la conturi internaționale (McDonald’s, Pepsi, HBO, Comedy Central) la clienți locali (Rienergy, Servus); de la industria FMCG (Napolact, Tchibo, Tomi, Ardealul, Boromir) la mass-media (Radio Guerrilla, Biz) și sectorul bancar (BRD – Groupe Société Générale sau Bancpost). De-a lungul timpului a dezvoltat peste 40 de campanii nominalizate sau câștigătoare la festivaluri precum Effies sau Cannes Lions.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: