Brand Focus Companii

Singura expoziţie de packaging din România a reunit 60.000 de vizitatori

7 nov. 2019 2 min

Singura expoziţie de packaging din România a reunit 60.000 de vizitatori

Reading Time: 2 minute

Pack Show 2019, singura expoziție de packing de la noi din țară, a fost vizitat de 60.000 de vizitatori, deopotrivă români și străini, reliefând interesul din ce în ce mai crescut al producătorilor pentru soluţiile de ambalare.

Expoziția s-a desfășurat în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie în cadrul Romexpo-Bucureşti, în paralel cu INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO şi EXPO DRINK. În cifre, în cadrul Pack Show 2019 au expus 125 companii locale şi internaţionale, dintre care 60 de firme se aflau la prima participare. În cele 5 zile ale expoziţiei  au fost prezentate peste 80 de echipamente cu tehnologii de ultimă oră.

Spre deosebire de ediţiile precedente, când expoziţia intra doar în atenția vizitatorilor de profil, Pack Show 2019 a fost vizitat şi de clienţi veniţi din rândul producătorilor agricoli, transformându-se într-un segment cu potenţial în viitor.

Bulgaria, China, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Slovenia, Turcia, Ucraina, Ungaria au fost cele 12 țări participante care și-au prezentat produsele și soluțiile de packing pe o suprafață de 4.986,5 metri pătrați.

Pavilionul central a servit drept scenă a întâlnirilor de afaceri productive, a ofertelor de parteneriat şi a dezbaterilor despre informaţii tehnice şi de calitate în domeniul producerii, imprimării, ambalării, etichetării şi transportării ambalajelor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: