Brand Focus

Pack Show 2019, singura expoziţie de packaging din România

29 oct. 2019 < 1 min

Pack Show 2019, singura expoziţie de packaging din România

Reading Time: < 1 minut

Timp de 5 zile, pavilionul A de la Romexpo-Bucureşti va găzdui singura expoziție de packing din România. Pack Show 2019 se va desfășura în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, în paralel cu Indagra, Indagra Food & Carnexpo, Expo Drink.

Pe 31 octombrie, în sala Cupola, de la ora 11:00 se va desfăşura conferinţa “Soluţii inovative pentru ambalaje prietenoase cu mediul”, organizată de Federaţia Asociaţiilor de Dezvoltare Intercomunitară (FADI) şi revista Infomediu Europa, în parteneriat cu EUROEXPO Fairs şi Romexpo.

125 de firme din 11 țări își vor prezenta ofertele precum echipamente pentru industria de ambalaje, maşini de dozare, umplere şi ambalare, echipamente pentru ambalare sanitară, echipamente pentru etichetare, marcare şi paletizare, maşini şi linii complete de ambalare, materii prime (hârtie şi carton, plastic, metal, lemn, sticlă, ceramică, textile, materiale compozite), ambalaje biodegradabile, etichete, design de ambalaje, reciclarea ambalajelor, soluţii software pentru procesul de producţie şi ambalare.

Programul de vizitare a expoziției este de miercuri până sâmbătă, în intervalul orar 9:00-18:00, iar duminică, în intervalul orar 9:00-16:00.

Mai multe detalii ale evenimentului se regăsesc aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: