Stiri

Smiley si Hahaha Production se implica in conferinta Mastering The Music Business

8 iun. 2017 < 1 min

Smiley si Hahaha Production se implica in conferinta Mastering The Music Business

Reading Time: < 1 minut

Mastering The Music Business este prima conferinţă dedicată industriei muzicale, adresată în primul rând artiştilor şi compozitorilor independenţi, dar şi echipelor acestora: manageri, agenţi de booking, PR, tour managerilor. Anul acesta conferinţa se va desfăşura la Bucureşti, pe 10 şi 11 iulie. Sub titulatura MMB Extended, a doua zi după conferinţă, pe 12 iulie, va avea loc un workshop de compoziţie şi producţie muzicală, realizat în parteneriat cu Hahaha Production, companie de producţie muzicală deţinută de Smiley.

Profesioniştii industriei muzicale spun că succesul în muzică vine din ‘cei 3P’: Producţie muzicală de calitate, Promovare şi Profesionalism. Cu alte cuvinte, dacă ai piese şi produse bune, promovate inteligent şi dacă îţi abordezi carierea într-un mod profesionist, nu există nici un motiv să nu ai succes.

Ordinea în care se succed cei 3P nu este deloc întâmplătoare – la baza succesului unui artist stă în primul rând muzica sa, compoziţia şi producţia.

Pentru un artist independent, să afle cât mai multe despre cum să compună şi să producă piese valoroase este foarte important, iar atunci când sfaturile vin de la profesionişti recunoscuţi ai industriei, oportunitatea nu trebuie în nici un caz ratată! Acest workshop unic de compoziţie şi producţie muzicală va fi găzduit de Hahaha Production în studiourile proprii.

Workshop-ul va dezvălui de la secretele ce stau în spatele celor mai de succes compoziţii româneşti ale ultimilor ani la tips & tricks de producţie.

DETALII ŞI MODALITĂŢI DE ÎNSCRIERE:

Workshop-ul, dedicat numai artiştilor/compozitorilor, va avea loc pe 12 iulie, între orele 12:00 – 16:00 la sediul Hahaha Production din Bucureşti, Bd. Basarabia 256. Vor fi numai 4 grupe a câte 10 participanţi.

La MMB Extended pot participa doar cei care deţin un bilet valid la #MMB2017.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: