Lifestyle Stiri

Smoking-uri de închiriat online, o soluție pentru evenimente cu ștaif

21 oct. 2016 < 1 min

Smoking-uri de închiriat online, o soluție pentru evenimente cu ștaif

Reading Time: < 1 minut

Un nou business a fost „croit”, pentru a-i scoate din încurcătură pe domnii care trebuie să participe la un eveniment cu dress code „black tie”. Este vorba despre iTUX, primul serviciu online de închiriere de ținute pentru ceremonie destinat bărbaților.

Compania propune soluții vestimentare, prin intermediul unui site care oferă spre închiriere ținute de gală. Online, domnii își vor putea pregăti o ținută completă, formată din sacou, pantaloni, cămașă, pantofi și alte accesorii. După purtare, vor returna produsele prin intermediul unui curier, fără a fi necesar să se deplaseze la iTUX. Clienții pentru care shoppingul nu este o corvoadă, au și varianta de a vizita personal showroom-ul, pentru a alege un costum pe măsură, probat.

În „garderoba” iTUX există nu mai puțin de 500 de produse. Pentru costume, sunt disponibile zece modele, în nuanțe diferite de negru și albastru, gri, plus alte modele speciale și zece modele de sacouri, disponibile pentru măsuri între 44 și 60. Acestea sunt produse în Italia, iar materialele folosite sunt fie de origine britanică, fie italiană. Prețurile de închiriere încep de la 400 de lei, iar comenzile pot fi efectuate de oriunde din România.

Afacerea este lansată de Simona Hulber, designer și consilier vestimentar care coordonează latura creativă a businessului, Ana-Maria Varvara, antreprenor, care se ocupă de dezvoltarea businessului și Alexandru Neștian, pasionat de modă masculină și cu experiență în online și în marketingul brandurilor de fashion masculin.

Foto © Marko Misic|Dreamstime.com 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: