Companii Stiri

Arval lansează Total Fleet

18 mai 2017 < 1 min

Arval lansează Total Fleet

Reading Time: < 1 minut

Arval, companie specializată în leasing-ul operațional auto cu servicii incluse, lansează Total Fleet – o platformă  strategică de raportare online dedicată clienților ce lucrează cu mai mulți furnizori de servicii complete de leasing operational.

Această platformă unică de raportare este găzduită de o terță parte independentă și oferă managerilor de flote care lucrează cu mai mulți furnizori, o perspectivă consolidată asupra indicilor de performanță ai flotelor acestora. Total Fleet va ajuta clienții Arval ce lucrează cu sisteme de furnizori multipli să se elibereze de sarcina de a agrega toate aceste date ce provin din mai multe surse, facilitând astfel luarea deciziilor strategice, luând în considerare toate aspectele cheie ale flotei lor, independent de cine le furnizează aceste servicii, arată compania, într-un comunicat de presă.

Platforma va oferi managerilor de flotă o vizualizare completă la 360° a flotei lor, rapidă și intuitivă, pe baza a patru indicatori cheie de performanță:

-Flotă: vehicule active, livrări, returnari vehicule și returnări planificate

-Costuri: total, ratele cu servicii incluse, cheltuieli în afara contractului și costuri la final de contract

-Utilizare: evoluția termenilor contractuali subscriși, abaterile din cadrul flotei versus situația contractată 

-Responsabilitate socială: emisiile de CO2 și amprenta de carbon

Total Fleet va fi lansat progresiv în toate țările Arval în cursul anului 2017 și va fi pus la dispoziția clienților locali și internaționali (IBO). Datorită ușurintei în  utilizare și ergonomiei intuitive, atât încărcarea datelor, cât și generarea rapoartelor strategice sunt ușor și rapid de realizat, arată reprezentanții Arval.

„Total Fleet este cea mai bună metodă pentru ca orice client ce lucrează cu mai mulți furnizori să-și protejeze personalul de management al flotei de o supraaglomerare a lucrărilor cu valoare adăugată scăzută și să poată analiza cu precizie flota lor totală pentru a lua deciziile corecte”, declară Philippe Bismut, CEO al Arval.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: