Stiri Tech

SoftOne Technologies a cumpărat Unisoft

27 feb. 2018 2 min

SoftOne Technologies a cumpărat Unisoft

Reading Time: 2 minute

SoftOne Technologies, membru al grupului de companii Olympia, anunță oficial câștigarea licitației pentru achiziția unuia dintre cei mai cunoscuți vendori de pe piața de software din Grecia – Unisoft.

 

Achiziția Unisoft va crește semnificativ cota de piață a SoftOne în Grecia și Europa de Sud-Est și va contribui la extinderea rețelei de parteneri și know-how-ului tehnologic al SoftOne, plasând compania într-o poziție de leadership consolidat pe piața de business software din regiune, arată compania, într-un comunicat de presă.

Timp de peste 30 de ani, Unisoft s-a bucurat de poziția uneia dintre cele mai importante companii de software din Grecia, cu o bază de clienți care depășește 22.000 de instalări software în companiile mici și mijlocii din Grecia, România și alte state din regiune. Mai mult, odată cu achiziția Unisoft, SoftOne și-a adăugat în portofoliu și o rețea de peste 300 de companii partenere în Europa de Sud-Est.

”Achiziția reprezintă încă un pas pe care SoftOne Technologies îl face pentru extinderea cotei de piață, a portofoliului de clienți și a rețelei de parteneri din Sud-Estul Europei”, a declarat CEO-ul SoftOne Technologies, Antonis Kyriazis.

”Achiziția Unisoft constituie o afacere istorică și în același timp interesantă, care reunește sub un singur acoperiș două dintre cele mai mari companii de software din Grecia, schimbând astfel semnificativ dinamica pieței de business software din întreaga regiune. În plus, acordul își consolidează strategia în direcția realizării unui potențial de creștere suplimentar pe piețele internaționale prin sinergii „, a declarat CEO-ul SoftOne Technologies, Antonis Kyriazis.

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii software ERP, CRM şi aplicaţii Web & Mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă opţiuni de găzduire a soluţiilor de business atât pe serverul clientului, cât şi în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari. SoftOne are în prezent peste 150 de angajaţi, o sucursală în Salonic si 3 subsidiare în România, Bulgaria şi în Cipru.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: