Companii Stiri

IKEA deschide al doilea magazin din Bucuresti in zona Pallady  

15/06/2015 2 min read

IKEA deschide al doilea magazin din Bucuresti in zona Pallady  

Reading Time: 2 minute

Compania IKEA Romania a cumparat vineri, 12 iunie 2015, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin IKEA din Romania.

Terenul are o suprafata de aproximativ 13,7 hectare si este situat in Bucuresti, Sectorul 3, pe Bulevardul Pallady, nr. 57. Valoarea achizitiei este confidentiala, potrivit contractului incheiat vineri.

“Asa cum am mai spus, in mai multe orase mari din Romania exista potential ridicat pentru a deschide magazine IKEA. In acelasi timp, magazinul existent in Bucuresti primeste in prezent un numar foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori perceptia lor asupra experientei din timpul cumparaturilor sau este prea departe de unii locuitori din Bucuresti, care aleg sa nu ne mai viziteze din acest motiv. De aceea, am decis sa deschidem al doilea magazin tot in Bucuresti, intr-o zona care ofera acces mai larg catre reteaua de transport in comun bucurestenilor din zonele mai indepartate”, a declarat Cornel Oprisan, Retail Manager, IKEA Romania.

“Bineinteles ca nu ne vom opri aici. Gasirea celui mai potrivit teren in alte localitati ramane pe lista noastra de prioritati. Pentru locuitorii din tara, pana la deschiderea unor noi magazine, am pus la dispozitie inca din vara anului trecut noul serviciu IKEA Comenzi Online, prin care pot comanda pe website-ul nostru produse IKEA, care le vor fi livrate acasa in termen de doar cateva zile”, a adaugat Retail Manager-ul IKEA Romania.

IKEA este o companie de retail mobilier si decoratiuni, de origine suedeza, fondata in 1943 de Ingvar Kamprad. Marca IKEA a fost inregistrata in 1943, in Suedia. Compania IKEA detinea, in august 2014, peste 355 de magazine in 47 de tari sau teritorii, dintre care 40 de magazine erau francize detinute de alte companii decat IKEA Group.

Magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007. Pana in luna martie 2010 a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea IKEA Romania a devenit parte din IKEA Group.

foto:  © Viorel Dudau | Dreamstime.com

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă