Antreprenori by eMAG Business Companii Stiri

Spark Week: primul festival de antreprenoriat din România adresat liceenilor

17/07/2019 2 min read

Spark Week: primul festival de antreprenoriat din România adresat liceenilor

Reading Time: 2 minute

Ești licean și vrei să înveți cum se construiește o afacere de la zero? Mergi la Spark Week, primul festival de antreprenoriat din România adresat liceenilor.

Festivalul va avea loc în perioada 26- 31 august și este organizat de facultatea EA- The Entrepreneurship Academy în parteneriat cu Banca Transilvania.

40 de liceeni vor avea parte de o experiență interactivă având șansa de a testa lumea antreprenoriatului: vor vizita sediile unor business-uri și vor discuta cu fondatorii lor, vor participa la ateliere practice de marketing, vor învăța despre vânzări și gândirea antreprenorială, vor construi un produs pe care îl vor testa și chiar vinde clienților reali.

Spark Week – The Future Entrepreneurs Festival se se va desfășura la sediul primei facultăți din sud- estul Europei dedicată antreprenoriatului, EA-The Entrepreneurship Academy,  din Strada Semilunei, numărul 4- 6, București, dar și în diverse alte locații din Capitală precum sediile altor afaceri, locații outdoor sau cafenele.

Tinerii doritori trebuie să completeze un formular de înscriere iar dacă sunt selectați, să achite o taxa de participare. Aceasta este de 950 lei pentru cei care se înscriu până pe 9 august și include experiențele de învățare, mesele și materialele, dar nu și cazarea și transportul pentru cei care vin din afara Bucureștiului.

În plus, Banca Transilvania oferă 8 burse antreprenoriale care acoperă integral taxa de participare la Spark Week și vor fi selectați primii aplicanți care demonstrează că au spirit întreprinzător. Tinerii interesați de aceste burse pot aplica completând formularul de înscriere.

Participanții vor avea șansa de a interacționa cu antreprenori și experți în diverse domenii: Bogdan Rădulescu (Head of Partnership & New Business – UNTOLD & NEVERSEA), Adrian Florea (Founder & Business Advisor – Trend Consult), Alin Copîndeanu (CEO & Co-founder – Tudor Personal Tailor), Mihai Bonca (Senior Consultant – Brand Architects), Stelian Iacob (Chief Operations Officer – Therme București), Răzvan Crișan (Founder – Mamizza, Mercato Communale, Kane, M60, ShortsUp), Ian Peatey (Team Coach – The Entrepreneurship Academy), Ilinca Păun (CEO – The Entrepreneurship Academy), Vlad Ungureanu (Intraprenor – StartCasa), Carmen Uscatu (Co-fondator – Dăruiește Viață).

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă