Lifestyle

Sport – Simona Halep

22 apr. 2016 < 1 min

Sport – Simona Halep

Reading Time: < 1 minut

Simona HalepPentru Simona Halep, anul 2015 a fost (deocamdata) cel mai bun din cariera. A castigat trei titluri – la Shenzhen, Dubai si Indian Wells –, a ajuns in finale la Toronto si Cincinnati si a incheiat anul pe locul 2 in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis (WTA).

Turneul de la Indian Wells i-a adus Simonei Halep al 11-lea titlu din cariera si primul sau Premier Mandatory (al doilea nivel valoric dupa turneele de Grand Slam). “A fost momentul de varf al anului, este cel mai important titlu din cariera mea”, declara Simona Halep pentru WTA si adauga ca invata si cum sa faca fata presiunii generate de numarul mare de fani, din tara si din strainatate. Presiune pe care a simtit-o si la inceputul acestui an, cand si-a intrat mai greu in ritm si a coborat pe locul pe locul 6 WTA, dupa doi ani in top 5.

“In tara toti imi spun ca trebuie sa castig fiecare meci, dar nu sunt robot. Sunt o fata normala si un jucator normal. Am urcusuri si coborasuri”, spune cu sinceritate Simona Halep.

Foto: © Alberto Grosescu-Dreamstime.com

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: