CSR Stiri

Stand UP Biz – Întâlniri (re)creative de responsabilitate socială

16 mai 2017 < 1 min

Stand UP Biz – Întâlniri (re)creative de responsabilitate socială

Reading Time: < 1 minut

Platforma online ComunicatedeAfaceri.ro lansează Stand Up Biz – o serie de întâlniri informale constructiviste cu reprezentanți ai organizațiilor responsabile social din România. Evenimentele Stand UP Biz evoluează spontan, pe baza discuțiilor și a opiniilor invitaților, plecând de la o temă provocatoare, a cărei rezolvare este benefică pentru comunitate.     

În primul eveniment din seria Stand UP Biz „Construim un Program de CSR”, cu Stelian Muscalu, jurnalist DIGI24, în calitate de speaker-moderator. Participanții sunt oameni care se pricep la CSR, din companii cu programe, proiecte, strategii de responsabilitate socială. Întâlnirea este găzduită de Stalingrad Laser Tag Arena, care își va prezenta audienței primul său program de responsabilitate comunitară. Evenimentul va avea loc marți, 30 mai, de la ora 19.00.  Participarea la eveniment se face pe bază de invitație, confirmată organizatorului la email contact@standupbiz.ro, sau prin completarea formularului de participare de pe site-ul www.standupbiz.ro.

În România, responsabilitatea socială corporatistă este asociată cu marile companii, IMM-urile românești fiind prea puțin implicate în comunitate într-un mod articulat. Constrângerile financiare, umane, administrative sunt invocate ca piedici în adoptarea de catre IMM-uri a practicilor de CSR (studiul „Responsibilitate Socială în România – Focalizare asupra întreprinderilor mici și mijlocii”, UNDP România, 2011). Autorii studiului, experți în domeniul CSR, recomandă identificarea de soluții realiste, simple, de implicare în comunitate, care nu consumă timp și nu gripează activitatea IMM.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: