Companii Stiri

Starbucks deschide o cafenea in Veranda

iul. 19, 2016 2 min

Starbucks deschide o cafenea in Veranda

Reading Time: 2 minute

Veranda, centrul comercial dezvoltat in zona Obor de compania Prodplast Imobiliare, a semnat un contract de inchiriere cu lantul de cafenele Starbucks, ajungand astfel la un grad de ocupare de aproape 85%.

”Starbucks completeaza oferta variata pe care o vom avea in zona de restaurante a Veranda, astfel incat vizitatorii sa poata alege dintr-o gama completa de optiuni pentru petrecerea timpului liber. Starbucks este una dintre cele mai apreciate cafenele prezente pe piata din Romania si ne bucuram ca au ales sa deschida o noua locatie in centrul nostru comercial. In acest moment, toate spatiile din zona de restaurante sunt inchiriate sau suntem in discutii foarte avansate cu chiriasii”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

“Urmarim mereu sa deschidem noi locatii, astfel incat sa fim cat mai aproape de clientii nostri. Veranda ne-a oferit spatiul ideal, potrivit standardelor noastre, iar tipul proiectului, calitatea si pozitionarea lui excelenta au facut ca aceasta decizie sa fie una fireasca”, a adaugat Mateusz Sielecki, director regional Starbucks Romania.

Cafeneaua Starbucks va ocupa un spatiu interior in zona de restaurante de la parterul centrului comercial si va avea si o terasa.

Veranda va oferi vizitatorilor 15.000 de metri patrati de spatii verzi, destinati relaxarii si petrecerii timpului alaturi de familie si prieteni, unde se vor afla terase ale restaurantelor, dar si locuride joaca pentru copii si pentru practicarea sporturilor in aer liber. De asemenea, centrul comercial va avea si un patinoardeschis pe tot parcursul anului, iar iarna spatiul se va transforma intr-un targ de sarbatori.

Printre chiriasii din zona de restaurante se mai numara Oro Toro, Pizza Coloseum, Salad Box, K-Grill, Rustic, Toan’s, Spartan si cofetaria Sweet by Marvio.

Veranda va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 30.000 de metri patrati si va fi inaugurat in ultimul trimestru al acestui an.De asemenea, odata cu deschiderea centrului comercial vor fi incheiate si lucrarile demodernizare a infrastructurii zonei Obor, in valoare de 2 milioane de euro, care presupun largirea strazii Ziduri Mosi cu cate o banda pe sens, precum si a trotuarului. De asemenea, va fi construit si un refugiu pentru tramvai, inexistent pana acum.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: