Business Stiri Tech

Stefanini a reproiectat aplicația pentru curierat a FAN Courier

18 nov. 2020 < 1 min

Stefanini a reproiectat aplicația pentru curierat a FAN Courier

Reading Time: < 1 minut

Stefanini România a reproiectat complet aplicația pentru livratori a celei mai mari companii de curierat din țară, FAN Courier. Proiectul, finalizat la timp pentru a zecea ediție Black Friday, permite curierilor să genereze AWB-uri pe loc, fapt care în trecut era imposibil și creștea sensibil timpul de livrare.

Inițiată simultan cu o reîmprospătare a parcului de PDA-uri pentru cei peste 3000 de curieri ai companiei client, reproiectarea aplicației a presupus construirea unei noi arhitecturi, care a dus la o viteză de lucru și un nivel de securitate mult îmbunătățite.

”Proiectul de redesenare a unei aplicații pentru curierat, la cea mai mare firmă de profil din România și având ca termen de livrare obiectiv, Black Friday, vârful de cumpărături al întregului an a fost o provocare în adevăratul sens al cuvântului”, spune Florin Ștefan, Directorul Operațional al Diviziei de Dezvoltare de aplicații în cadrul Stefanini EMEA. ”Pentru un curier, aplicația pe care o folosește în fiecare zi este cel mai important și mai util instrument de lucru. Familiaritatea și ușurința în utilizare au fost principiile cheie după care ne-am ghidat în realizarea acestui proiect.”

Update și pe securitate

În același timp, pe lângă noile funcționalități, aplicația a trebuit să încorporeze un nivel mai ridicat de securitate, adecvat cantității de date sporite pe care o poate procesa acum și volumului crescut de comenzi și livrări.

”Implementarea noii aplicații la nivelul curierilor s-a realizat prin intermediul unor traininguri făcute direct de client,” adaugă Liviu Petre, ”dar noi am rămas la dispoziția sa cu un număr de specialiști pentru a răspunde oricăror întrebări sau probleme rezultate în urma acestora sau din utilizare”, spune Liviu Petre, Operations Delivery Manager, Stefanini EMEA.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: