fbpx
CSR Stiri

Studentul Anului ofera 1500 euro1 min

29/04/2015 < 1 min read

Studentul Anului ofera 1500 euro1 min

Reading Time: < 1 minut

Voluntari pentru Idei si Proiecte dau startul inscrierilor in Proiectul national Studentul Anului, aflat la cea de-a XII-a editie. Se cauta studenti entuziasti, plini de initiativa si dornici sa se dezvolte mai ales profesional. Proiectul se adreseaza centrelor universitare din marile orase ale Romaniei, anuntand trei categorii de participare: Economie, IT si Arhitectura.

Competitia consta in rezolvarea unei teme, sub forma de eseu sau aplicatie si evaluata de un juriu de specialitate ce reuneste reprezentanti ai mediului academic, profesionisti din domeniu si jurnalisti. Studentii sunt evaluati pe baza performantei academice si a implicarii lor extracurriculare.

Una dintre categoriile de concurs ale proiectului Studenul Anului este Economia, sustinuta de Capital Partners. Aceasta ofera cadrul favorabil pentru cei care studiaza diferite domenii, precum economie, afaceri, management, finante, politica. Tema de anul acesta face referire la sansele antreprenorilor romani intr-o economie globalizata, fara frontiere.

Pentru a aplica, studentii se pot inscrie pana la data de 17 mai completand formularul de pe  site-ul Studentul Anului.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *