fbpx
Lifestyle Stiri

Summer Well 2019: Ghid de festival3 min

08/08/2019 2 min read

Summer Well 2019: Ghid de festival3 min

Reading Time: 2 minute

Ne despart doar câteva zile până la festivalul Summer Well care va debuta vineri, pe 9 august de la ora 18:00 cu ”Night Picnic” unde vor cânta Son Lux și Orchestra Simfonică din București. Sâmbătă și duminică porțile festivalului se deschid la ora 12:00.

Intrarea la ”Night Picnic” este gratuita pentru cei cu abonamente si bilete Summer Well iar biletele speciale pentru ”Night Picnic” pot fi cumparate de aici.

Summer Well Art Collection           

Au fost realizate o serie de proiecte artistice pentru festival de către artiști internaționali cum ar fi Luke Jerram cu ”Museum of the Moon”, Quintessenz cu o instalație care folosește tipare, forme și culoare pentru a schimba percepția asupra spațiului, Javier Riera cu ”Landscape Light Interventions”, Tina Fung și Reza Hasni cu ”Labradorescence” sau Morag Myerscough și Luke Morgan.

Summer Well X

În colaborare cu Visual Playground, One Night Gallery, WeDine sau  Bucharest Gaming Week, Summer Well X reunește expoziții de artă, conferințe, cine exclusive sau zone de gaming. Sâmbată, 10 August poți avea o experiență unică de dining oferita de WeDine, începând cu ora 20:00.

Bellevue Lounge

Festivalierii își pot upgrada biletele pentru Bellevue Lounge, o zonă cu bar privat și o platformă special amenajată pentru vizionarea concertelor.

Food court

Zona de food court din acest an s-a pregătit cu preparate delicioase și mult mai multe opțiuni în funcție de gusturi.

Camping

Zona de camping Summer Well se deschide vineri, 9 august, la ora 12:00 și se va închide luni, 12 august la aceeași oră. Printre opțiunile de camping se numără : Basic Camping, Flying tent sau Glamping iar mai multe detalii se găsesc aici.

Informații bilete

Prețul abonamentului Summer Well este de 295 lei plus taxe, până pe data de 8 august inclusive și 345 lei în restul zilelor festivalului. Abonamentele și biletele de o zi se găsesc pe site și în aplicația de mobil a festivalului.

Aplicația pentru mobil

Aplicația Summer Well este disponibilă pentru Android și IOS și oferă informații esențiale de participare, line-up și program detaliat, harta cu punctele de interes din cadrul festivalului, zona completă pentru mâncare și băutură, activități disponibile și top-up-ul online al cardului de festival.

Acces și transport

Accesul se face pe baza biletului valid, la intrarea la festival și după validarea abonamentului sau biletului participanții vor primi o brățară valabilă pentru toate cele trei zile de festival care trebuie păstrată la mână pe toată durata evenimentului.

A fost creată o linie specială de transport, operată de Societatea Autonomă de Transport București, autobuzele urmând a pleca în fiecare zi din stația Clăbucet din București, vineri între orele 17:30 – 01:00 iar sâmbătă și duminică între 12:00 – 04:00. Plecarea din Buftea se va organiza din stația amenajată lângă domeniul Știrbey.

Prețul unei călătorii este de 9 lei, biletele putând fi achiziționate din stațiile de autobus dedicate festivalului. Autobuzele vor circula la un interval de 15- 30 de minute.

Summer Well este un festival Orange, în parteneriat cu Huawei, Mastercard, Glo, Banca Transilvania, Beck’s, Pepsi, Mega Image, Smartwater, J&B, Red Bull, Aperol, Nivea, Colorista, NYX, Lay’s, Levi’s, Mercedes, Ben & Jerry’s, Betty Ice, Mercedes, OMV și Hochland. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *