Companii Stiri

Summit de vanzari la Bucuresti

7 apr. 2015 < 1 min

Summit de vanzari la Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Pe 27 mai, compania de consultanta in businessTrend Consult organizeaza a doua editie a Sales Performance Summit, ce o are drept invitat special pe Tamara Schenk, Director de Cercetare pentru Europa al MHI Research Institute, companie care realizeaza cel mai prestigios studiu global despre performanta in vanzari, studiu la care iau parte peste 2000 de companii.

Tamara Schenk are o experienta de peste 20 de ani in vanzari, consultanta si dezvoltare de strategii si programe din diferite industrii si este considerata de catre publicatia Top Sales World unul dintre cei mai influenti profesionisti din sectorul Sales & Marketing.

Dupa cum precieaza Marius Decuseara Brandenburg, Managing Partner al Trend Consult, tema evenimentului de anul acesta are la baza cel mai recent studiu global realizat de catre MHI Research Institute – Sales Performance Best Practices 2015. Rezultatele si concluziile studiului vor fi prezentate in exclusivitate in cadrul evenimentului de la Bucuresti.

Panelul de speakeri va fi completat de Dan Bulucea (Country Manager, Google Romania), Dana Demetrian (Vicepresedinte, BCR), Dan Stefan (General Manager Autonom), Warga Enayati (fondator Regina Maria), Horatiu Cocheci (Senior Manager, PWC Romania) si Marius Decuseara Brandenburg (Managing Partner, Trend Consult)

Sales Performance Summit va avea loc pe 27 Mai, la Hilton Athenee Palace, incepand cu ora 09:00. Inscrierile la conferinta se fac pe site-ul sps.trendconsultgroup.com.

Conferinta Sales Performance Summit este organizata de catre Trend Consult cu sprijinul Miller Heiman – The Sales Performance Company.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: