Companii Stiri

Sun Plaza intra in renovare

22 feb. 2016 < 1 min

Sun Plaza intra in renovare

Reading Time: < 1 minut

Sun Plaza Shopping Center demareaza un proces de reconfigurare care va imbunatati  mixul de chiriasi si numarul de magazine. Lucrarile de renovare vizeaza o suprafata totala de 11.000 m.p. si vor conduce la crearea a 40 de magazine noi.

Lucrarile incep in primul trimestru si vor fi finalizate in primul trimestru al anului 2018. Acestea vor fi concepute de echipa de arhitecti si ingineri din cadrul ATP Vienna si vor fi coordonate de Optim Project Management

Sun Plaza Shopping Center, administrat de CBRE Romania si detinut de S IMMO AG, a fost inaugurat in februarie 2010 si are o suprafata construita totala de aproximativ 200.000 m.p.

Sun Plaza este un centru comercial de tip “All inclusive”, care numara in momentul de fata 140 magazine, inclusiv spatii de relaxare, cum ar fi cafenele, cinematograf, pista de bowling, centre destinate copiilor, precum si un food court generos cu o capacitate de 1.200 locuri. Principalii chiriasi sunt Cora, Leroy Merlin, Cinema City, Zara, C&A, H&M, Bebetei si Flanco.

In 2015, Sun Plaza a avut 13,5 milioane de vizitatori.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: