Lifestyle Stiri

Susține tinerii artiști români prin spectacolul de operă la ”Concertul Regal Caritabil”

29 iul. 2019 < 1 min

Susține tinerii artiști români prin spectacolul de operă la ”Concertul Regal Caritabil”

Reading Time: < 1 minut

Ateneul Român, în prezența Familiei Regale a României, va găzdui ”Concertul Regal Caritabil”, eveniment aflat la ce-a de-a 12-a ediție, organizat anual începând din 2008. Organizatorul evenimentului,  Fundația Regală Margareta a României, are ca scop strângerea de fonduri menite să susțină programul ”Tinere Talente”, astfel, vor fi oferite burse de studiu, mentorat și de promovare tinerilor artiști români proveniți din familii modeste.

Concertul Regal Caritabil va avea loc pe 25 octombrie, ora 19:00 și va introduce publicul într-o atmosferă boemă a operei italiene. Prețul biletelor va avea o valoare cuprinsă între 200 și 400 lei, reprezentând o donație pentru programul național ”Tinere Talente”. Biletele pot fi achiziționate de aici.

Soprana Cellia Costea, tenorul Teodor Ilincăi și Orchestra Română de Tineret, dirijată de Gabriel Bebeșelea sunt doar câțiva dintre muzicienii români care se reunesc anul acesta în cadrul spectacolului desfășurat cu ocazia aniversării Regelui Mihai I al României, fondator al Fundației alături de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române.

De-a lungul timpului, sponsorizările și donațiile atrase la Concertul Regal, s-au ridicat la o valoare de peste 1.300.000 de euro și au pus bazele programul național ”Tinere Talente”. Mai bine de 300 de burse au fost acordate artiștilor aflați la început de drum, care provin din familii cu venituri modeste.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: