MarComm Marketing Stiri

Târg de Bere la Auchan. Peste 300 de sortimente prezentate

7 iul. 2020 < 1 min

Târg de Bere la Auchan. Peste 300 de sortimente prezentate

Reading Time: < 1 minut

Peste 300 de beri sunt prezentate la ediția din acest an a Târgului de Bere de la Auchan și aproape 200 dintre acestea sunt produse în România. 

Evenimentul este în plină desfășurare până pe 21 iulie, în toate hipermarketurile Auchan și online, pe auchan.ro. Comenzile pot fi livrate la domiciliu la nivel național sau ridicate din cel mai apropiat magazin Auchan prin serviciul gratuit Click&Collect. Totodată, clienții din București pot opta și pentru varianta de comandă online cu livrare în aceeași zi, prin platforma de delivery Lola Market.

Microberăriile, de asemenea, prezente

13 microproducători de bere sunt prezenți la târgul din acest an, unii dintre aceștia aflându-se pentru prima dată în retail – precum Fabrica de Bere Grivița, prima fabrică de bere transparentă din România.

Din categoria berilor de import, clienții pot găsi la raft specialități de beri bavareze, albe nefiltrate și nepasteurizate, de abație, craft și trapiste, originare din țări precum Franța, Belgia și Germania. Totodată, portofoliul acestei ediții include și specialități bio, precum berile fără gluten, dar și selecții de beri aromatizate și cidru.

Tendințe în consumul de bere

Potrivit datelor companiei, berea blondă rămâne categoria care înregistrează cele mai mari vânzări. De asemenea, în ceea ce privește modul de îmbuteliere, sticla continuă să crească cu cel puțin 10% anual, în timp ce dozele se clasează pe loc secund în topul alegerilor consumatorilor, iar berea îmbuteliată la PET își continuă declinul de la an la an.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: