Antreprenori

Targ de ie romaneasca1 min

26/09/2013 1 min read

author:

Targ de ie romaneasca1 min

Reading Time: 1 minut

Centrul de arte contemporane Alchemia si IIANA organizeaza in perioada 3-6 octombrie 2013, o noua editie a Targului de Ie Romaneasca.

Dupa un eveniment simlar in luna iunie, cel de-al doilea targ reuneste cea mai mare si valoroasa selectie de ii romanesti traditionale, dar si multe alte piese originale. Vor fi expuse in total peste 700 de piese noi si vintage din colectia toamna – iarna 2013-2014.

Vizitatorii targului vor putea admira si cumpara ii romanesti pentru femei, copii si barbati, precum si fuste unicat din fote si valnice, rochii cu broderie vintage, bundite din blana naturala de oaie, sau veste din lana si brauri lucrate manual, specifice diferitelor regiuni etnografice ale tarii.

Targul va fi deschis in Alchemia si va putea fi vizitat incepand de joi, 3 octombrie, pana duminica, 6 octombrie, intre orele 10.00 si 20.00.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE