Brand Focus Companii Management

TEAMing for IMPACT explică beneficiile team coaching-ului

21 oct. 2019 2 min

TEAMing for IMPACT explică beneficiile team coaching-ului

Reading Time: 2 minute

Echipa și beneficiile pe care coachingul le aduce unei echipe este subiectul celei de-a 13-a ediții a conferinței anuale “TEAMing for IMPACT”, organizată pe 22 octombrie 2019 la Hotelul Crowne Plaza din București, între orele 08:30 – 19:00. Evenimentul dedicat coachingul profesionist, organizat de IFC România, va reuni lideri, coachi și experți-cheie la nivel mondial în ceea ce privește coachingul de echipă.

Conferința Anuală ICF România este caracterizată de patru aspecte: colaborare, cooperare, co-creare și coaching, atribute menite să pună în evidență capacitatea oamenilor și a organizațiilor de a gândi sistematic și de a funcționa în echipă.

“Conferința este o invitațe să privim lucrurile în profunzime și să învățăm din experiențe din diferite domenii de activitate”, spune Daiana Stoicescu, președinte, ICF România.

Printre cei care vor vor împărtăși experiențe și provocări comune participanților se numără: Peter Hawkins, profesor de leadership în Marea Britanie, care va vorbi despre tendințele leadershipului în următorii ani; Alain Cardon, MCC, considerat un pionier al team coachingului mondial; Paul King, PCC, cel care va introduce audiența în lumea LE – “Leadership Embodiment” sau Andra Morosi, PCC, care va vorbi despre importanța încrederii în cadrul echipei.

TEAMing for IMPACT 2019 se bucură de prezența mai multor lideri din domenii diferite, care vor oferi perspectiva personală despre beneficiile utilizării team coachingului: Tiberiu Soare, dirijor; Cosmin Alexandru, expert în educație; Silviu Ioniță, antrenor sportiv; Doru Dima, manager, psiholog și trainer; Liudmila Climoc, CEO Orange România și Elena Marineci, trainer și specialist în gamification.

Biletele sunt disponibile pe site-ul Federației, până pe 21 octombrie inclusiv.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: