Companii Stiri

Investitie de 3 milioane de euro in JW Marriott Bucharest Grand Hotel

1 apr. 2016 2 min

Investitie de 3 milioane de euro in JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Reading Time: 2 minute

JW Marriott Bucharest Grand Hotel a finalizat renovarea si modernizare celor doua etaje executive ale hotelului (sapte si opt), in urma unei investitii de aproximativ 3 milioane de euro. Aceasta este prima etapa din planurile de renovare a etajelor de oaspeti.

JW MARRIOTT BUCHAREST

Proiectul de renovare a fost conceput de catre un arhitect portughez, specializat in design pentru brandul JW Marriott, iar mobila a fost adusa din Italia si Spania. Proiectul a fost realizat cu resurse si materiale locale, dar si din alte tari din UE, de catre echipe specializate de constructori din Romania, Polonia, Slovenia si Germania. Renovarea si modernizarea etajelor 7 si 8 a insemnat o investitie de aproximativ 3 milioane euro.

Cele doua etaje executive renovate au 102 camere, cinci apartamente, doua apartamente prezidentiale si Executive Lounge si au trecut printr-un proces extins de reamenajare, in cadrul caruia a fost regandit intreg conceptul de design interior.

“De-acum ne putem mandri cu cele mai mari camere din oras, in cea mai moderna infatisare”, a  declarat Fadlallah Zayat, General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Elemente de design care dau personalitate noilor camere sunt nunata profunda de verde-turcoaz ce rafineaza si ofera volum cromaticii neutre a ansamblului, oglinda volumetrica, ce reflecta fizionomia unui diamant multifatetat, perfect taiat si obiectele artizanale – ceramica traditionala maramureseana, inramata intr-un profil contemporan.

JW MARRIOTT BUCHARESTTehnologiile folosite pentru echiparea camerelor urmeaza principiile eco friendly si user friendly. Toate luminile sunt LED, cu consum redus si durata de viata de minim 8 ani; termostatele sunt dotate cu trei functii de control, ce comuta automat pe o pozitie neutra atunci cand camerele nu sunt ocupate; televizoarele sunt tip Smart LED, rezolutie full HD, cu dimensiuni de 48’’ in camere, respectiv 55 in apartamente; toate camerele au cate un birou functional, cu desk panel integrat – dotat cu alimentare tensiune (220 si 110 V), conectare TV HDMI, conectare telefoane si echipamente smart.

Executive Lounge-ul hotelului, localizat la etajul superior, deschis 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, a beneficiat de acelasi tratament exhaustiv de remodelare. Spatiul este compartimentat in sase zone distincte: bufet, zona pentru servit masa, zona de relaxare, biblioteca, business center si o zona privata, totalizand o capacitate de 58 de locuri. In Executive Lounge, oaspetii cazati pe noile etaje executive sau in apartamente beneficiaza gratuit de servicii precum: mic dejun continental, hors d’oeuvre, gustari, cafea, ceai si racoritoare.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel are 402 camere, 12 sali de conferinta (cu o suprafata totala de aprox 2000 mp) si sase restaurante si lounge-uri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: