CSR

The CSR Agency, partener media pentru Sustainable Supply Chain Summit 2013

19 iul. 2013 2 min

The CSR Agency, partener media pentru Sustainable Supply Chain Summit 2013

Reading Time: 2 minute

The CSR Agency a devenit partener media al Ethical Corporation pentru Sustainable Supply Chain Summit 2013, ajuns la cea de-a opta editie, ce va avea loc pe 7 si 8 octombrie 2013 la Londra.

Prin acest parteneriat, The CSR Agency a obtinut o reducere de 15% la inscrierea si participarea la lucrarile summit-ului pentru cei interesati din Romania, dar si pentru partenerii sai din strainatate. Cei care doresc sa participe la summit se pot adresa persoanei de contact din partea Ethical Corporation (elina.yumasheva@ethicalcorp.com) sau The CSR Agency (contact@thecsragency.ro), folosind codul ROM15. 

Evenimentul se adreseaza profesionistilor din domeniul CSR, reunind unii dintre cei mai importanti specialisti ai responsabilitatii corporative la nivel international, precum si practicieni de la cele mai importante companii din lume.

30 dintre cele mai importante companii din retail, FMCG, industria modei, cea electronica, a constructiilor si farmaceutica se vor intalni la summit pentru a dezbate modalitati eficiente de a incorpora aprovizionarea responsabila in luarea deciziilor corporative. UN Global Compact UK, Fairtrade Foundation, Rainforest Alliance, Unilever, Coca-Cola, McDonald’s sau IKEA sunt cateva dintre companiile care vor discuta despre aprovizionarea sustanabila.

Summit-ul este cel mai important eveniment anual care abordeaza problema responsabilitatii corporative de-a lungul lantului de aprovizionare. 

Summit-ul Ethical Corporation se va concentra asupra unei varietati de probleme legate de managementul global al lantului de provizionare de-a lungul unei game largi de industrii si grupe de comoditati. Participantii vor aborda modalitatile de raspandire a sustenabilitatii in randul furnizorilor, mergand dincolo de furnizorii de gradul 1, prin construirea unor programe de drepturile omului in interiorul lantului de aprovizionare, angajand cumparatorii in practica sustenabilitatii sau reducand amprenta de carbon la nivelul operatiunilor de aprovizionare. 

Alte organizatii care isi vor prezenta experienta in cadrul evenimentului sunt: Sainsbury’s, Inditex, Telefonica, Blackberry, Deutsche Telekom, L’Oreal, Marks & Spencer, Mitsubishi Electric, Novartis, Divine Chocolate, Oxfam International, Alcatel-Lucent si Ethical Trading Initiative.

Avand in jur de 3.000 de clienti anual la nivel mondial, Ethical Corporation este recunoscuta drept cel mai important consultant in domeniul sustenabilitatii. Parte a FC Business Intelligence Ltd., EthicalCorp activeaza din 2001 pe piata de consultanta, adresandu-se nu doar companiilor, ci si ONG-urilor, think-tank-urilor, mediului academic sau guvernelor. Cu experti in toata lumea, Ethical Corporation publica cea mai importanta revista in domeniul CSR si organizeaza unele dintre cele mai importante conferinte de specialitate. 

The CSR Agency este o agentie de consultanta specializata in Responsabilitate Sociala Corporativa si Sustenabilitate, ajutand companiile sa inteleaga avantajele responsabilitatii sociale, pe care apoi sa o incorporeze in operatiunile lor. Activitatile de consultanta si training ale agentiei acopera o gama larga de servicii, de la scurte introduceri in domeniu si workshop-uri dedicate profesionistilor, pana la strategie si plan de actiune sustenabila. Pe langa strategie si training, The CSR Agency mai ofera servicii de raportare si assurance.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: