Companii CSR Stiri

O noua suprafata sportiva de la Holcim Romania

17 mai 2016 2 min

O noua suprafata sportiva de la Holcim Romania

Reading Time: 2 minute

Holcim Romania a lansat astazi, 17 mai, un nou teren multisport, la   Liceul Teoretic Constantin Serban Alesd. Terenul a fost realizat in urma unei investitii de 25.000 de euro, iar initiativa face parte din proiectul Holcim iti preda stafeta la fapte bune. Terenul a fost inaugurat printr-un meci demonstrativ de fotbal intre echipa liceului si o selectionata a angajatilor Holcim Romania, desfasurat in prezenta autoritatilor locale si a elevilor liceului.

La Liceul Teoretic Constantin Serban Alesd invata, la ora actuala, 1.400 de elevi ai claselor I – XI, iar scoala se mandreste cu o lunga serie de realizari sportive.

Inainte de reabilitare, liceul avea doar un teren de sport cu o suprafata de asfalt sever deteriorata. Holcim Romania a construit un al doilea teren de 28mx16m, pe langa cel existent, pe care a fost turnata sapa de beton, ulterior aplicandu-se o suprafata elastica din granule de cauciuc, de tip tartan, permeabila. De asemenea, s-a refacut marcajul si s-au instalat porti de handbal si baschet si cosuri de baschet.

Mai mult decat atat, compania a decis sa reabiliteze si suprafata terenului deja existent, prin refacerea marcajului si instalarea unui gard de protectie din plasa si prin reabilitarea scarilor de acces catre terenul de sport.

Initiativa de reabilitare a terenului multisport al Liceului Teoretic Constantin Serban Alesd, face parte din programul Holcim iti preda stafeta la fapte bune, program initiat in urma cu doi ani. Datorita acestui program, peste 3.000 de elevi din Romania au sansa acum sa se bucure din plin de activitatile sportive in conditii mai bune si mai sigure, in cadrul scolilor in care studiaza, fiind motivati sa atinga inalte performante sportive. In cadrul programului, Holcim Romania a mai reabilitat alte doua terenuri sportive: un teren de baschet la Colegiul Tehnic Campulung in valoare de 19.000 de euro si un teren de fotbal la Colegiul National Alexandru Ioan Cuza din Focsani in valoare de 15.000 de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: