fbpx
Lifestyle Stiri

Timp record pentru realizarea colectiei Nissa1 min

12/06/2015 < 1 min read

Timp record pentru realizarea colectiei Nissa1 min

Reading Time: < 1 minut

La mijlocul acestei saptamani, Palatul Parlamentului a fost gazda evenimentului “Nissa 2016 Spring Summer Fashion Show”. Incaltamintea pentru acest spectacol a fost realizata intr-un timp record de designerul Ionut Glavan de la Mineli Boutique. In doar trei zile, 17 modele de perechi de sandale clasice dar si de cizma sanda, au fost fabricate la foc continuu pentru ca cele 15 manechine sa arate perfect pe scena.

“Colectia a fost denumita sugestiv Nissa si a fost realizata intr-un timp atat de scurt pentru ca am descis sa colaboram in ultimul moment. Avem planuri de viitor cu Nissa care sper sa se concretizeze frumos”, a declarat Ionut Glavan.

Designerul face parte dintr-o asociatie de care se ocupa Clara Rotescu si sotul ei, Florin, in care se mai regasesc si alte branduri precum Rhea Costa, Ersa, Catalin Botezatu, etc. De-a lungul anilor, a avut multe prezentari impreuna cu asociatia, pe plan intern si international, in cadrul “Dubai Fashion Week”, “India Fashion Week” dar si “Summer Fashion Week” sau “Bucharest Fashion Week”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *