Stiri Tech

Tips&Tricks sa ne protejam ecranul telefonului

17 apr. 2015 < 1 min

Tips&Tricks sa ne protejam ecranul telefonului

Reading Time: < 1 minut

Utilizarea intensa si pastrarea telefonului mobil in buzunar sau in geanta poate duce la aparitia unor zgarieturi sau pete pe ecranul acestuia. Specialistii ThePhoneGeeks ai EuroGsm recomanda cele mai bune solutii, care ne ajuta sa pastram telefonul intr-o stare cat mai buna.

Printre cele mai sigure si utilizate metode de protectie a ecranului se numara husele, care pot juca si rol de accesorii. Femeile beneficiaza de mai multe optiuni, de la diferite culori pana la ornamente cu cristale Swarovski. Domnii pot alege huse care reprezinta diferite cluburi de fotbal, jocuri sau brand-uri auto consacrate. In general, acest tip de huse sunt disponibile doar pentru smartphone-urile din gama premium, precum iPhone 4 si 5, Samsung Galaxy S5, etc.

„Pentru cei care folosesc smartphone-uri din clasa premium, recomandarea este sa se foloseasca huse S-View. Acestea sunt tip carte, la deschiderea husei ecranul activandu-se automat. In plus, au incorporata o fereastra transparenta care permite vizualizarea informatiilor precum data si ora sau mesajele primite, dar si primirea sau respingerea apelurilor”, a spus Adriana Vlad – ThePhoneGeeks.

Pentru utilizatorii care practica activitati sportive, specialistul EuroGsm recomanda utilizarea unei huse tip banda, care se poate prinde pe brat sau in jurul taliei.

Se recomanda aplicarea unei folii pe ecran, variantele fiind: de sticla, anti-amprenta, tip oglinda, duo protect, anti-reflex sau anti-soc. Dintre acestea, cele mai eficiente sunt cele de sticla, avand grosimea de 0,3 mm si protejand  ecranul telefonului impotriva zgarieturilor, a prafului si a socurilor.

Este recomandata utilizarea unui kit de curatare, ce consta intr-un pulverizator cu o solutie speciala si o laveta din microfibre.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: